©  Foto:

Sebber Kloster

Besøg Sebber Kloster ved Nibe, hvor det er muligt at leje hele eller dele af herregården til f.eks. familiearrangementer med overnatning eller til et spil golf på en af Danmarks smukkeste golfbaner. 

Herregården startede som kloster, sammen med den nærliggende kirke. I middelalderen boede der 8 nonner på stedet. Senere har herregården haft mange ejere. Den nuværende hovedbygning er fra 1962, da den forhenværende bygning brændte ned til grunden. 

Idyllisk placeret i naturskønne områder er Sebber Kloster også det ideelle sted for firmaets teambuilding eller familiens mærkedage.

Flere ferieboliger

Sebber Kloster Golfresort består af 3 spændende ferieboliger: Hovedbygningen (18 sovepladser), Markhuset (8 sovepladser) og Skovløberhuset (6 sovepladser). Alle ferieboligerne kan lejes samlet eller hver for sig på uge- eller weekendbasis.

Bryllup

På Sebber Kloster har I mulighed for at skræddersy jeres bryllup, som I altid har ønsket det, og uden at det nødvendigvis behøver at koste en formue. Sebber Kloster leverer romantiske og idylliske rammer med mulighed for at blive viet i Sebber Kirke. 

Læs mere om Sebber Kloster ved Nibe tæt på Aalborg…