Gå til indhold
©  Foto:

Salling ROOFTOP Aalborg

Succesen fra Århus Salling ROOFTOP er nu også at finde i Aalborg. Ovenpå stormagasinet kan du besøge den store tagterrasse, som bl.a. byder på en lækker café med en enestående udsigt udover hele Aalborg.

Salling ROOFTOP er et besøg værd, hvad end man er til god mad, cocktails eller blot en god udsigt. Det 1400 kvadratmeter store område på taget af Salling er fordelt på to niveauer, som i alt har plads til ca. 500 gæster. Her kan gæsterne enten slå sig ned i de hyggelige lounge-områder, nyde en drink i skybaren eller spise på café Væksthuset.

Skybar og Café

Det øverste niveau af Salling ROOFTOP byder på hyggelige loungeområder og en skybar, der bl.a. serverer cocktails, vin og tapas. På det nederste niveau finder du caféen Væksthuset, der ud over en fantastisk udsigt over både by og fjord også byder på lækker mad hele dagen. Menu- og cocktailkort findes på sallings hjemmeside.

Nervepirrende Skywalk

Salling ROOFTOP i Aalborg har desuden også fået en Skywalk ligesom i Århus. Skywalken er en glasrampe i mere end 30 meters højde, som stikker ud fra bygningen, så man kan stå og kigge ned på Algade. Selv for folk uden højdeskræk kan det være angstprovokerende at bevæge sig ud på glasrampen. Du kan udfordre din familie eller venner og evt. dulme nerverne med en drink før eller efter.

Events på Salling ROOFTOP Aalborg

Frem til den 19. oktober 2018 holdes der hver fredag mellem 16 og 19 ´Fredag på Toppen´, hvor det er muligt at kickstarte weekenden med DJs og cocktails. Du kan holde dig opdateret på diverse events, som finder sted på Salling ROOFTOP på deres hjemmeside. Salling ROOFTOP følger desuden Sallings åbningstider, og det er gratis at besøge tagterrassen.

Læs mere om Salling ROOFTOP i Aalborg…

Mød os her: