©  Foto:

Salling ROOFTOP Aalborg

I Aalborgs absolutte centrum ligger Salling ROOFTOP - en 1400 kvadratmeter stor, rustik og urban bypark på toppen af Aalborg.

Salling ROOFTOP er et besøg værd, hvad end man er til god mad, cocktails eller blot en god udsigt. Det 1400 kvadratmeter store område på taget af Salling er fordelt på to niveauer, som i alt har plads til ca. 500 gæster. Her kan man enten slå sig ned i de hyggelige lounge-områder, nyde en drink i skybaren eller spise på café Væksthuset.

Skybar og Café

Det øverste niveau af Salling ROOFTOP byder på hyggelige loungeområder og en skybar, der ud over en fantastisk udsigt over både by og fjord også byder på lækker mad hele dagen. Menu- og cocktailkort findes på sallings hjemmeside.

Nervepirrende Skywalk

Salling ROOFTOP i Aalborg har desuden også fået en Skywalk ligesom i Århus. Skywalken er en glasrampe i mere end 30 meters højde, som stikker ud fra bygningen, så man kan stå og kigge ned på Algade. Selv for folk uden højdeskræk kan det være angstprovokerende at bevæge sig ud på glasrampen. Du kan udfordre din familie eller venner og evt. dulme nerverne med en drink før eller efter.

Se Sallings åbningstider, det er gratis at besøge tagterrassen. Læs mere om Salling ROOFTOP i Aalborg…