©  Foto:

Restaurant Sanya

En lille bid af Londons trendy og urbane restaurantmiljø møder jer, når I træder ind ad døren til Restaurant Sanya. Her findes byens største asiatiske restaurant, der er lagt op til en god aften. 

Hos Restaurant Sanya bliver I mødt af smilende og humørfyldt personale, som gør deres for, at jeres aften bliver perfekt. Restaurant Sanya byder desuden på gode muligheder for større selskaber og er perfekt hvad enten du er på vej til koncert, på romantisk date eller har inviteret hele familien til fødselsdag.

Buffet og á la carte

Er I til á la carte menu, kan I vælge fra menukortet med kinesiske retter. Ønsker I at vælge mellem forskellige retter, er det anbefalelsesværdigt at prøve Restaurant Sanyas buffet, som byder på frisk lavet sushi, mongolian barbecue, et stort udvalg af kinesiske retter, stor salatbar, frisk frugt samt kaffe og te. Ligeledes står sushi-kokken klar i køkkenet til at tage imod bestillinger fra sushi-menuen.

Let tilgængeligt

Der er gode parkeringsforhold lige i nærheden og ligeledes gode adgangsforhold for handicappede. Desuden ligger busstoppestederne Nordkraft og Nytorv ca. 600 m fra restauranten.

Læs mere om Restaurant Sanya i Aalborg...