Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Meat

Restaurant MEAT er en restaurant på Vesterå midt i byens centrum. Restauranten har det gode kød for øje. Råvarer af høj kvalitet grilles til perfektion af medarbejdere, der brænder for den gode smag. 

På Restaurant Meat sættes en ære i at lave lækkert kød på mange forskellige måder. Er du til store bøffer og saftigt kød, så er restaurant Meat lige noget for dig.

MEAT Teppanyaki

Prøv Restaurant Meats nye koncept Teppanyaki. Her bliver madet tilberedt med brug af ild og røg lige foran dig. Kokken kommer helt tæt på, og du kan opleve når råvarer af højeste kvalitet tilberedes. 

Aftenmenu

MEAT har valgt deres kødleverandører med omhu og garanterer yderst veltilberedt kød, såsom Tournedos, Rib-eye, New York strip, T-bone og mørbrad. Hertil vælges tre sideorders efter eget ønske. Du kan vælge mellem forskellige varianter af saucer, garniture og kartofler. 

Brunch og frokost

Foruden aftensmenuen kan man få et stort udvalg af frokostanretninger, som bl.a. friske salater, smagfulde pastaretter, udsøgte kødudskæringer og friskgrillede burgere. Desuden serveres der hver dag brunch fra kl.10:30-14:00.

Selskaber og mad ud af huset

Skal du holde selskab, så hjælper MEAT gerne til. Uanset om du selv har mulighed for at afhente maden i restauranten, eller om du ønsker at få nogle af MEATs kokke ud til dit arrangement og tilberede maden. Det gør de nemlig gerne! MEAT skræddersyer altid maden til det enkelte arrangement helt efter kundens ønsker, og de garanterer altid høj kvalitet i både råvarer og tilberedning.

Læs mere om Restaurant Meat i Aalborg...

Mød os her: