©  Foto:

Restaurant Meat

Restaurant MEAT er en restaurant i Vesterå midt i byens centrum. Restauranten har det gode kød for øje. Råvarer af høj kvalitet grilles til perfektion af medarbejdere, der brænder for den gode smag.

På Restaurant MEAT sættes en ære i at lave lækkert kød på mange forskellige måder. Er du til store bøffer og saftigt kød, så er restaurant MEAT lige noget for dig.

Aftenmenu 

Hos MEAT er kvalitet i højsædet. Derfor håndplukker de krogmodnede kvalitetsudskæringer fra de bedste kødleverandører. Derudover bliver kødet, ved hjælp af grill, røg og ild tilberedt til perfektion. Der er et stort udvalg af udskæringer såson blandt andet Tournedos, Ribeye, New York Strip og Japansk Kobe. Til kødet er der et stort udvalg af side orders i form af forskellige varianter garniture, saucer og kartofler, hvoraf man kan vælge 3. 

Sharing Menu 

Hvis man ikke kan vælge mellem retterne, tilbyder MEAT en sharing menu af enten 7 eller 10 retter. Med en sharing menu kan hele selskabet smage flere forskellige udskæringer og smagssammensætninger. Derudover er det muligt at supplere ved at tilkøbe vin-, lemonade- eller drinksmenu til sharing menuen.   

Læs mere om Restaurant Meat i Aalborg...