Enjoy Nordjylland

Restaurant Bühlmann

Prisbelønnende Restaurant Bühlmann på Hotel Scheelsminde byder velkommen og serverer ”smagen af i dag” og byder dermed på alt, hvad hjertet begærer af såvel gourmetoplevelser som skønne brasserieretter

Restaurantens menukort består altid af friske råvarer. ”Smagen af i dag” serveres fra det omkringliggende hav, hotellets store køkkenhave, naturen og lokale leverandører. Der er altid fokus på, at de vigtigste elementer og råvarer serveres samme dag som de er fanget, slagtet, modnet, høstes, plukket eller røget.

Prisbelønnet gourmetmad

Med mad af høj klasse og en stab af kokke og tjenere med fokus på høj faglighed og personlig udvikling er man som gæst hos Restaurant Bühlmann garanteret en god service med både smittende begejstring og stor omsorg. Dette har også tildelt restauranten flere gode omtaler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen. Restaurant Bühlmann henter både grøntsager, frugt og bær lige inden serveringerne, svampe fra restaurantens egen svampekælder såvel som daglig frisk fisk fra Strandby. Alt dette gøres for at skabe den bedste oplevelse for gæsterne.

Egen vinkælder

Scheelsmindes vinkælder bliver passet og plejet af Restaurant Bühlmanns restaurantchef, som køber vine fra hele verden, så der kan tilbydes et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande. 
Restaurantens hjertebarn er den gamle vinverden, hvor de især er glade for deres udvalg af røde Bourgogne- og Bourdeauxvine samt den unikke samling af DRC vine. Vinkortet er ligeledes hele tiden under fornyelse og forbedring.

Læs mere om Restaurant Bühlmann på Scheelsminde i Aalborg…