©  Foto:

Prinsen Hotel

Prinsen Hotel er et centralt beliggende hotel i Aalborg skråt overfor Aalborg station og busterminal. Med sin centrale beliggenhed er hotellet et oplagt valg til at udforske Danmarks 4. største by.

Med kun et minuts gang fra Aalborg banegård og busterminal samt shuttlebus til Aalborg Lufthavn, der stopper få minutters gang fra hotellet, kunne Prinsen Hotel ikke ligge mere centralt. Aalborg Kongres & Kultur Center ligger overfor hotellet. Strøget, museer, butikker og Jomfru Ane Gade ligger i kort gåafstand fra hotellet. Ved siden af hotellet findes der hæveautomat, frisør og butikscenter med biograf og mange restauranter. Derudover har hotellet 10 gratis parkeringspladser.

Prinsen Hotel byder på 36 charmerende værelser, alle med bad og toilet, internet og kabel-tv - alle smagfuldt indrettet i et moderne design. Yderligere er der elevator, bibliotek, business center, bar og morgenmadsrestaurant, der er indrettet med moderne kunst. Hotellet er fuld af hyggelig charme, personlighed, smilende og imødekommende betjening. Morgenmad er inklusive i prisen.

Læs mere om Prinsen Hotel i Aalborg...