©  Foto:

Kystmuseet Skagen

Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie. Her kan du se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår.

I udstillingerne kan du komme tæt på de modige redningsmænd og dykke ned i historien om det sagnomspundne Skagens Badehotel, der lå på Grenen med egen flyveplads og VIP-gæster fra hele verden.

Året rundt tilbyder Kystmuseet forskellige omvisninger, spændende foredrag, koncerter samt sjove aktiviteter for børn -  særligt i skoleferierne.

Museets yngste gæster kan altid besøge aktivitetshuset, hvor der er hyggelige og sjove aktiviteter, udklædningstøj og et spændende legehus. I skoleferierne er der særlige aktiviteter blandt andet træværksted med mere.

I sommerperioden vil der være frivillige hjælpere, der viser hvordan man arbejdede med de gamle håndværk.

Besøg også gerne museets hyggelige café og gårdhave samt museumsbutikken, der har et spændende udvalg af bøger, pynteting, legesager og meget mere.

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk.