©  Foto:

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg - Venue

Kunsten, et af Danmarks største museer for moderne kunst, er et arkitektonisk mesterværk tegnet af arkitekterne Elissa Alvar Aalto i samarbejde med Jean-Jacques Baruël.

På kanten af by og natur ligger det verdensberømte museum som en skulptur, der nærmest vokser ud af det grønne landskab og danner en smuk ramme om billedkunst i verdensklasse.

Museet har en stor samling af moderne kunst og samtidskunst samt flere årlige særudstillinger, ligesom det huser en stor samling af både danske og internationale kunstnere. Bygningen er i sig selv et mesterværk og opfattes af mange besøgende ofte som en stor del af hele kunstoplevelsen. Museet er tegnet af den berømte arkitekt Alvar Aalto assisteret af Elissa Aalto og Jean-Jacques Baruël.

Reception på Kunsten

Vil du give dine konferencegæster en unik oplevelse, kan du invitere dem til eksempelvis reception på Kunsten. Arkitekturen, kunsten og den gode atmosfære vil danne en spændende og anderledes ramme for receptionen, hvor dine gæster kan netværke,  udforske museet blive en kunstoplevelse rigere.

Der løber en tydelig rød tråd gennem arkitekturen og interiørdesignet ud i Kunstens skulpturpark, som også kan danne rammen om din reception, hvis vejret tillader det.

Du kan med fordel kombinere din reception med en introduktion til nogle af de udstillede kunstværker eller en rundvisning på museet.

Kapacitet: Op til 300 personer