©  Foto:

Kæmpe legeplads med hoppepuder

Herlig legeplads for både store og små børn med adskillige klatremuligheder, gynger, rutsjebaner og rutsjerør, flere store hoppepuder, klappegeder og deres kid - som alle elsker at blive kløet bag øret!

 

Tag børnene og alle legeglade sjæle med på Hals Strand Campings kæmpe legeplads, der tilbyder skønne oplevelser og udfordringer for både små og store børn. Gå på opdagelse i de mange muligheder med forskellige slags gynger, systemer af gangbroer, rutsjebaner, klatrevægge og klatrestativer, samt flere store hoppepuder. Og som den skønneste prik over i´et er der klappegeder med små kid, der vil begejstre alle aldre!

Ferieoplevelser i det fri

Den bedste familieferie med legesyge børn byder på masser af oplevelser i frisk luft - og det er lige præcis, hvad Hals Strand Campings kæmpe legeplads tilbyder! Her venter timevis af aktiv sjov, der både stimulerer fantasien og skærper motorikken. Og når børnene trænger til et lille hvil mellem alle de fysiske udfordringer, giver klappegederne en stund med ægte nærvær og ramme for gode samtaler mellem børnene. 

Mød nye venner på hoppepuderne

Legepladsen er et oplagt sted at møde nye venner. Når børnene klatrer og hopper, rutsjer eller klapper gedekid, er der stor chance for, at de inviterer hinanden med i legen. Her knyttes bånd og venskaber opstår - som fylder feriedagene med oplevelser og uforglemmelige ferieminder. 

Legepladsen er åben for alle - både campister på pladsen og gæster udefra, der kun ønsker at benytte legepladsen.
Er man ikke campist på campingpladsen, koster det 15 kr. pr. barn at lege på legepladsen en hel dag.

Læs mere om den kæmpe legeplads med hoppepuder, klatrevæg og klappegeder på Hals Strand Camping på Aalborg Kyst.

Hals Strand Camping tilbyder også Adventure Minigolf- sjov for hele familen og Storslået Aqua Park med surf hill rutsjebane:

Læs mere om: Storslået Aqua Park med surf hill rutschebane på Hals strand Camping som også er åben for gæster, der ikke camperer på pladsen.

Læs mere om: Spændende Adventure Minigolf - sjov for hele familien på Hals Strand Camping som også er åben for gæster, der ikke camperer på pladsen.