©  Foto:

Hals Strand Camping

Oplev pladsen der har alt, hvad en skøn ferie behøver! Storslået badeland, kæmpe legeplads med hoppepuder, kælegeder, minigolf, pub, grill og restaurant – alt beliggende ved en skøn, hvid badestrand

Campingpladsen, som ligger nær Hals by er en generøs perle af campinglivets glæder. En skøn plads med en nyåbnet udendørs Aqua Park med 26° C badevand, 3 bassiner, surf hill rutschebane, boblezone, børnebassin og vandfald. Dertil en tilhørende solterrasse med liggestole, som indbyder til total afslapning med en kold drik eller en is fra Isbaren. Når sulten melder sig, kan I vælge mad fra Bake-Off, slå et smut om Grill & Isbaren eller nyde en dejlig middag i Restauranten.

Camping for hele familien

Pladsen tilbyder aktiviteter og uforglemmelige oplevelser for hele familien. For de mindste er den store legeplads et hit og de mange hoppepuder er populære hos alle aldre. Når de mindste klapper gederne, kan de større børn snuppe sig et slag minigolf på Adventure Minigolfbanen, og sammen kan de inden sengetid se deres yndlings tv-serie på mobilen – takket være pladsens lynhurtige WiFi.

Mobilhome, ferielejlighed, hytte, campingvogn eller telt

Mulighederne er mangfoldige i komfort og campistoplevelser. På pladsen udlejes mobilhomes, ferielejligheder og hytter.  Og så er der naturligvis stande til campingvogne og telte – med havudsigt fra mange af pladserne.

Frihed ved havet – med en nomineret børnevenlig strand

Hals Strand Camping har virkelig alt, hvad en dejlig ferie kræver. Pladsen er beliggende direkte ned til Hals strand, der flere gange er nomineret som Nordjyllands bedste og mest børnevenlige strand. Med sit fine, hvide sand og lave vand et godt stykke ud i havet, er den særdeles velegnet til badning sammen med børn. Der er simpelthen lagt op til en ferie ved havet, som tilbyder hele familien oplevelse af total frihed.

Skønne oplevelser i Hals by

I den nærliggende livlige Hals by, er der masser af indkøbsmuligheder og dejlige specialbutikker at shoppe i. Byen har et hyggeligt havnemiljø med masser at se på og gennem hele sommeren afholder byen torvemarked med stande gennem alle gaderne, musik og festligheder - ligesom Hals Strand Camping selv gennem hele sommeren afholder Østkystens største kræmmermarked med underholdning fra en friluftsscene. På Hals Torv kan I se den gigantiske hvalkæbe, der er vartegnet for Hals by - tør I måle hvor små mennesker er i gabet på en hval..?

Hals Strand Camping tilbyder hele familien masser af hyggelige og sjove ferieoplevelser, der giver minder for livet!

Læs mere om Hals Strand Camping

Læs også om:

De nye servicebygninger midt på pladsen

Alle services og priser