©  Foto:

Aqua Park med surf hill rutschebane

Eksklusivt badeland med 3 bassiner, 26o C vand, gigantisk rutschebane, vandkanoner, boblezone, børnerutschebane, samt overrislende vandfald! Og på solterrassen frister sommerens rekreative afslapning.

I Hals Strand Campings nye Aqua Park er det som at gæste et sydlandsk feriested med lækkert badeland - den tilbyder alt, hvad et sommerglad badelandshjerte begærer! De 3 bassiner rummer et nedslagsbassin til den gigantiske surf hill rutschebane, et stort bassin med skrånende bund, vandkanoner og boblezone, samt et børnebassin med fyrtårn, rutschebane, boblezone og en paddehat med vandfald. Og på den tilhørende solterrasse venter solsenge side om side, klar til at lade sommerens afslapning indtage ferien. 

Perfekt til hele familien - eller til en time i rekreativ fryd 


Det storslåede badeland tilbyder en helt perfekt ferieoplevelse for hele familien. Småbørnene kan boltre sig frit i det varme vand, mens de voksne fra hver sin solseng, kan nyde deres leg. Og når der trænges til et dyp under vandet sammen med børnene, er det store bassins skrånende bund sjovt til plaskelege. 
Badelandet står også klar til at tilbyde en afslappende time til dig, der alene med en god bog lader op til nye sommerstrabadser - og lige har brug for en svalende dukkert, når solen brænder varmt.

Rutschebane for de største vandhunde


Den 4-banede surf hill rutschebane med eget nedslagsbassin er en attraktion for alle forlystelsessyge vandhunde. Tag børnene og vennerne med og prøv sammen alle de forskellige rutscheture, I kan finde på! Der er med garanti forlystelser til mange timer i det dejlige badeland.

Aqua Parken er åben for alle -  både pladsens campister og gæster, der kun ønsker at besøge badelandet.

Læs mere om Hals Stand Campings Aqua Park med surf hill rutschebane...

Læs også om:

Hals Strand Campings Adventure Minigolf

Hals Strand Campings Kæmpe legeplads med hoppepuder og klappegeder

Hals Strand Camping