©  Foto:

Friluftsområde ved Hals Skole

Er du vild med friluftsliv og byliv, og vil du gerne kunne kombinere disse to interesser på din næste ferie? Så skal du tage en tur nordøst på, til havnebyen Hals, hvor dette og meget mere er muligt.

Den hyggelige havneby Hals byder på masser af skønne oplevelser i og omkring bymidten – både når det kommer til natur, kulturelle og historiske oplevelser, festlige arrangementer i byen og ikke mindst muligheden for friluftsliv med ekstra komfort. For ved Hals skole finder du et lækkert friluftsområde, med alt hvad du kunne drømme om, og lidt dertil.

Området inviterer udenfor til mangfoldige aktiviteter, overnatning i det fri, primitiv madlavning og meget mere. På pladsen er der nemlig intet mindre end tre sammenhængende hytter med shelters, siddepladser, vaske med vandfunktioner og wi-fi, to store stenovne hvor du kan bage en sprød pizza, bålhytte, en mini-multibane og sportsbaner. Derudover har naturen og dyrene også fundet vej til pladsen, og du kan derfor hilse på høns, geder og kaniner, ta’ en slapper ved søen eller gå en tur ind i skoven og ned til bækken.

Alle er velkomne

Selvom om friluftsområdet ligger ved Hals Skole, er alle velkommen til at benytte områdets mange muligheder hele året rundt. Så hvis du søger overnatning i det fri tæt på by og natur, mulighed for primitiv madlavning, eller bare gerne vil have en hyggelig stund med familien, er dette sted helt oplagt.