©  Foto:

Lodsens Datter i Hals

Lodsens Datter i Hals byder dig udenfor til masser af skønne naturoplevelser og eventyr langs den smukke østkyst. Her kan du prøve kræfter med SUP, overnatte på vandet, ta’ på fisketur og meget mere.

På kajen i Hals i det gamle Lodshus finder du Lodsens Datter, der byder på et utal af muligheder for aktiviteter på vandet. Udvalget af aktiviteter er mangfoldige, og du finder derfor noget for alle aldre, og et sted hvor du kan samle hele familien eller vennekredsen til en dag fuld af hygge og dejligt samvær.

Sejl selv afsted på havet blå

Hos Lodsens Datter kan du leje en jolle, og begive dig ud på eventyr til vands. Jollen giver dig muligheden for en afslappet tur langs havnen, byen og kysten og egner sig også helt perfekt til en fisketur. Ombord er der rigeligt med plads til alt dit grej, de fangede fisk samt picnickurven, så du kan bruge hele dagen på vandet. Derudover forefindes der også en lille slæbejolle, der måske lige er noget for børnene. På turen kan du smide anker ved en af de mange sandøer, og samle muslinger og østers eller tage en dukkert i det klare vand.

Stand Up Pattle

Hvis du gerne vil prøve kræfter med Stand Up Pattle (SUP) eller tage endnu en tur på brættet, så er Lodsens Datter det rette sted. For hos Lodsens Datter kan du som nybegynder tage kurser hos indehaver Grete i hele sommerhalvåret, og dermed prøve sporten af, og som øvet leje hele kittet og bare smutte afsted. Det fantastiske ved SUP er desuden, at det både er en sport for den aktive, og den der søger nye måder at opleve naturen på – for her bestemmer du selv tempoet.

Den charmerende ’Husbåd’

Har du altid drømt om at opleve, hvordan det er at bo på vandet, i hvert fald bare for en stund, så giver Lodsens Datter dig mulighed for netop dette på deres charmerende fire personers båd. Båden kan du leje fra en halv/hel dag til flere dage, og er derfor oplagt som en dagstur eller som den alternative overnatningsmulighed på ferien. Selvom du desværre ikke kan komme ud og sejle med båden, er du med et ophold her sikre maritim hygge.  

Det lille ekstra

Mangler du fiskegrej og madding, så du kan fange dagens aftensmaden, måske udstyr til aktiviteter for de små, en lille robåd som børnene kan ro afsted i eller noget helt fjerde, så hjælper Lodsens Datter dig også meget gerne med dette. Sandormene kan du endda selv få lov til at krave op og dermed få den fulde gør-det-selv-orme oplevelse.

Læs mere om Lodsens Datter i Hals…