©  Foto:

Essens Gaarden

Store oplevelser i smukke omgivelser. På Essens Gaarden er mulighederne uendelige, der er plads til alt inde, ude, oppe og nede.

Essens Gaarden ligger i Understed bakker mellem Sæby og Frederikshavn, lige op af Hærvejen og området er meget kuperet i en smuk natur som indbyder til vandreture. Essens Gaarden har 5 ha. køkkenhave som forsyner gården året rundt med grøntsager, blomster og krydderurter. Visionen bag Gaarden er at skabe et univers, hvor råvarerne er i fokus.

Kom på landet og spis i idylliske omgivelser. Leder I efter et sted, hvor der er højt til himlen, herlighed og gode råvarer, så er I meget velkommen. Essens Gaarden har åbent hver anden uge på faste datoer. Prøv fx. Essens Gaardens Hapser-Walk hvor I skal rundt på gården og spise hapsere i massevis.

Eller Pizza på Gaarden, hvor Essens Gaarden laver lækker surdejspizza med grønt fra egne marker i vores brændefyret pizzaovn. Her kan du spise alt, hvad du kan.

Du kan også prøve Torsdag på Gaarden, hvor den gode mad og hygge er i højsæde. Her får du en ret og du kan spise alt det du kan og med i prisen er der endda 1 glas vin, øl eller sodavand.

Hvis du vil have den helt store oplevelse, anbefaler Essens Gaarden Fredag på Gaarden. Her får du 10 serveringer, masser af god vin, kaffe og sødt. Unik oplevelse med overraskelser rundt på din tur på Gaarden.

Se priser og datoer på Essens Gaarden

Private Dining

Er I på jagt efter en middag med unikke oplevelser i ekstraordinære omgivelser og er I en gruppe på 8 personer eller flere kan vi tilbyde en private dining.