©  Foto:

Egholmfærgen

5 minutters hyggelig sejltur med opfriskende bølgeskvulp i Limfjordens klare vand, bringer dig direkte fra den pulserende storby til fredelig idyl med sjælden natur og et mangfoldigt dyreliv og fugleliv.

Egholmfærgen sejler fra Egholm Færgevej i Aalborg Vestby og har anløb på Egholms sydvestlige hjørne, hvor Kronborg Skov, Restaurant Kronborg og offentlige opholdsarealer ligger klar med store naturoplevelser i fred og ro. Selvom turen tager blot 5 min. er den en udflugt værd, da du på færgen kan nyde en fantastisk udsigt udover Aalborg. Den sejler hele året rundt, alle dage, og det er desuden muligt at tage bilen med over.

Rundt på Egholm er der masser af oplevelser i vente! Her kan du følge fire forskellige vandreruter, der viser øens storslåede naturområder, overnatte i det fri på øens shelterplads, hilse på øens trold, Pil Tusindtunge, og meget mere. Kort sagt, så er Egholm en perfekt natur- og oplevelsesdestination for hele familien.

Læs mere om Egholm Færgen i Aalborg…

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk