©  Foto:

Ms Kysten - Havnecruise i Aalborg

Oplev Aalborgs flotte og moderne havnefront med dens mange arkitektoniske perler, når MS Kysten sejler havnerundfarter hele sommeren. Undervejs på turen vil kaptajnen fortælle om byen Aalborg og omegn.

Om du er turist eller lokal aalborgenser, så har du muligheden for at opleve Aalborgs moderne havnefront, Nørresundbys hyggelige havnepromenade, Aalborg Lystbådehavn og meget mere fra et helt nyt perspektiv, hvis du går ombord på Ms Kysten. For Kaptajn Nielsen tilbyder nemlig havne cruises, hvor du kan komme med på en lærerig og guidet tur til søs, og høre kaptajnen fortælle om sine erfaringer og oplevelser med byen og hvordan den har udviklet sig i de seneste mange år.

Mange flere muligheder 

Foruden havne cruises sejler Ms Kysten også længere og anderledes ture, som ofte bliver opslået med kort varsel. Disse ture kan f.eks. gå til Løgstør, Hals og Nykøbing, og du kan dermed nyde en længere tur ude på vandet og en større del af Nordjyllands smukke landskab. Derudover kan du også leje hele skibet til den næste store begivenhed, en hyggelig sejltur med vennerne inden grillaftenen, familieturen eller noget helt fjerde – bare ring og hør nærmere.

'Den ældre dame'

Skibet du skal ud at sejle med, er et gammelt træskib, der blev bygget i 1940 og har været brugt til mange forskellige formål – bl.a. har det ”aftjent sin værnepligt” som militærskib. På skibet er der plads til alle aldre, til hunden og til picnickurven, og der er dermed lagt op til en skøn og hyggelig tur på vandet.

Læs mere om Ms Kysten i Aalborg...