©  Foto:

Aalborg Street Food - Venue

Vil du krydre din konference med en reception, som adskiller sig markant fra de traditionelle polerede gulve og vuggende stålfade med sirlige velkomstdrinks, så besøg Aalborg Street Food - Køkkenfabrikken.

Er du på jagt efter utraditionelle lokaler med god beliggenhed og et ultra-varieret udvalg af velsmagende retter fra hele verden, der kan danne rammen om din konferencereception eller -middag? Så skal du helt klart overveje Aalborg Street Food - Køkkenfabrikken.

Køkkenfabrikken er Aalborgs første og største Street Food-marked med over 16 forskellige mad-boder, der alle hver især har deres egne kulinariske afsæt. Smag alt fra højtbelagt smørrebrød til sushi, ’Fish and Chips’ og ’Pulled Duck’ og nyd din mad med et glas kold hvidvin eller varm kakao. Køkkenfabrikken giver din reception eller middag spændvidde og alsidighed både hvad angår menu og lokation.

Køkkenfabrikken ligger ud til skudehavnen i Aalborgs Vestby og på varme dage kan du nyde din mad ved bordene helt tæt ved vandet. I vanlig Street Food-stil er Køkkenfabrikken opført i autentiske rammer i den gamle møbelfabrik, Boform, som giver et råt udtryk, der samtidig er behageligt at opholde sig i.

Reception eller konferencemiddag med kant

Vil du krydre din konference med en reception, som adskiller sig markant fra de traditionelle polerede gulve og vuggende stålfade med sirlige velkomstdrinks, så besøg Aalborg Street Food - Køkkenfabrikken.

Køkkenfabrikken kan også danne rammen for din utraditionelle konferencemiddag, hvor deltagerne får de perfekte muligheder for at netværke med de øvrige deltagere. Hvad enten I vil sidde i blandt de øvrige besøgende i Køkkenfabrikken eller om I ønsker et separat lokale forbeholdt konferencedeltagerne, får deltagerne udleveret Street Coins og skal selv udforske madboderne og vælge deres mad.

Alle madboder i Køkkenfabrikken er opført med respekt for god kogekunst og med udgangspunkt i hvert deres gennemgående udtryk, så her er helt sikkert noget for enhver smag.