Påskeferie i Nordjylland 2024

Foto: Markus Winkler

Påsken i Nordjylland er spækket med oplevelser for hele familien. Så tag hinanden i hånden og tag på en sjov og aktiv miniferie for store og små, eller tag på en udflugt og se de mange nye udstillinger i Nordjylland.

Aktiviteter i påsken for hele familien

Vi har samlet en buket af sjove aktiviteter i påsken for både store og små. Lad jer inspirere her.

Lille Vildmose Centeret åbner

Lille Vildmosecentret slår dørene op til ny og spændende sæson, hvor du blandt andet kan komme på en guidet tur rundt i mosen eller på en tur i mosens gamle Tørvetog.

Utzon Center for børn
Foto: Bang Clemme Film & Openhouse

Utzons Univers - Utzon Center

Kom til workshop på Utzon Center med Lego, Minecraft og virtual reality, hvor både store og små kan bygge som Jørn Utzonz med LEGO og oplev, at dit modulbyggeri bliver scannet og lagt ind i Minecraft. Her kan du efter få VR-brillerne på, så du kan gå rundt i dit helt eget univers. 

Læs mere
Aalborg Zoo - Orangutang
Foto: Aalborg Zoo

Påske i Aalborg Zoo

Besøg Aalborg Zoo i påsken. Oplev de vilde dyr helt tæt på, når de udfolder sig i naturtro omgivelser og kom til "Vilde forskerdage", hvor man lærer om de redskaber og metoder, der hjælper Aalborg Zoo med at forstå og beskytte naturens skrøbelige balance. 

Læs mere
Tril påskeæg på Nordjyllands Kystmuseum
Foto: Nordjyllands Kystmuseum

Påske på Nordjyllands Kystmuseum

Besøg Nordjyllands Kystmuseum og deltag i deres påskeaktiviteter. Du kan hjælpe med at finde påskeharen, male et påskeæg, deltage i æggeløbet eller trille påskeæg.

Få en masse frisk luft med en oplevelse på hesteryg

Kom med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Der er rideture for både erfarne og let øvede ryttere, samt trækture til de allermindste eventyrere. Du kan enten komme på ridetur i Fårups smukke natur eller en rolig og hyggelig træktur gennem Fårups skove.

Oplev Aalborg i børnehøjde med din smartphone

Er I klar til at opleve Aalborg med leg, spænding og en lille smule gys undervejs? Så tag mobiltelefonen i hånden og bliv guidet rundt til de sjoveste, gratis oplevelser for børn i Aalborg. 

Læs mere

Nye udstillinger i påsken

Udstilling: NEU – Polke, Kiefer & Baselitz

Efter Anden Verdenskrig tog tre mestre livtag med historien med et nyt, banebrydende, kunstnerisk blik på Tyskland. Oplev Polke, Kiefer og Baselitz' største mesterværker fra Louisianas samling.

Det Grå Fyr i Skagen
Foto: Vesterbrofotograferne

Udstilling: Himmelske Portrætter

Det Grå Fyr slår dørene op til en ny sæson, med en ny og spændende udstilling. Igennem udstillingen kan man følge fuglenes verden gennem øjnene på en lokal fotograf. 

Påskeudstillingen på Brønderslev Gymnasium

Kom med til påskeudstilling nr. 47. i rækken på Brønderslev Gymnasium. Påskeudstillingen er en kulturel begivenhed i det nordjyske, som hvert år samler flere tusinde besøgende.

Kunsthal Nord
Foto: Kunsthal Nord

Udstilling: Rumrejsen 2024

Kunsthal Nord præsenterer udstillingen Rumrejsen år 2024, hvor elever fra Aalborg Kulturskoles billedkunstlinje har skabt en kunstnerisk og fantasifuld udstilling, hvor man kan gå på opdagelse i nye verdener og fjerne galakser. 

Dronninglund Kunstcenter
Foto: Dronninglund Kunstcenter

Påskeudstilling: “Vestjyske Kunstnere”

Årets åbningsudstilling byder på værker fra 32 vestjyske kunstnere. På udstillingen kan man opleve mangefoldige udtryksformer, såsom skulpturer, keramik og malerier. Besøg Dronninglund Kunstcenter i påsken for at se væggene fyldt med kunstværker skabt i det vestjyske.