Gå til indhold
Jul i Aalborg City

Julemarkeder og julearrangementer i Nordjylland

Foto: Aalborg City

Juletiden i Nordjylland er noget ganske særligt. De mange julemarkeder bringer dig i den helt rette julestemning.

Ålbæk Julemarked
Foto: Ålbæk Julemarked

Ålbæk Julemarked

Et af Nordjyllands største udendørs julemarkeder med mottoet ”Smagen af Jul” finder du i haven ved Aalbæk Gl. Kro & Badehotel. Ved de mange boder er der mulighed for at købe bl.a. brændte mandler, Ålbæk grønlangkål, Ålbæk julesild, nisser, juledekorationer m.m. Der vil være forskellig gratis underholdning og koncerter, og børnene kan møde julemanden.

Jul i Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Jul for alle generationer i helt unikke omgivelser. Gå på en magisk og romantisk lysvandring gennem den smukt pyntede have og oplev dyrene i Zoo i mørket på en ny måde. I år hyldes kærligheden og nærværet med poetiske lyslandskaber, et inspirerende lokalt fødevaremarked og et møde med den rare julemand. Fra boder og kiosker kan købes søde julesager og lækre retter, og i det store juletelt er der ”Smagen af Nordjylland” med specialiteter og gaveidéer fra lokale leverandører.

Smagen af Nordjylland i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo har samlet alt det bedste fra Nordjylland på ”Juletorvet – Smagen af Nordjylland”. Her vil ildsjæle og dedikerede gastronomer fra hele Nordjylland præsentere et udvalg af deres mange produkter og lokale råvarer. Hvis du mangler inspiration til julebordet eller unikke gaveideer, er det gastronomiske mekka på juletorvet i Aalborg Zoo helt sikkert et besøg værd.

Julemarked på Gammeltorv i Aalborg

Byens største julemarked vender tilbage i et nyt og større format, der i år folder sig ud fra Gammeltorv til Budolfi Plads og i den anden retning også mod Nytorv. Glæd dig til duften af jul, hyggelige boder, gammeldags tivoli- og julestemning på det traditionsrige julemarked i det centrale Aalborg.

Skøjtebanen på C.W.Obels Plads, Aalborg

Skøjtebanen er tilbage, så du nu igen kan suse hen over isen på C.W.Obels plads. Skøjtebanen er åben for alle, og du kan leje skøjter til både børn og voksne. Med de mange små cafeer og restauranter som omringer skøjtebanen, er det nemt at snuppe en dejlig kop kaffe eller en lækker frokost efter aktiviteterne på skøjtebanen. Med sin placering i hjertet af Aalborg og mindre end et stenkast fra julemarkedet på Gammeltorv, er der rig mulighed for at få en hyggelig dag på skøjtebanen fyldt med julestemning.

Julelys på Fisketorvet Frederikshavn
Foto: Peter Jørgensen, Videographer.dk

Jul i Frederikshavn

Julebyen Frederikshavn byder velkommen til lokal juleshopping og ægte julestemning med julemusik, oplevelser og gode tilbud. Du kan se de tusindvis af julelys, møde julemanden, tage en tur med en hestevogn og meget mere.

Pige på karrusel på Julemarkedet på Gammel Torv i Aalborg

Alle arrangementer i december

Foto: Michael Damsgaard

Mød os her: