Gå til indhold
©  Foto:

Julemarked på Gammeltorv i Aalborg

En af de faste traditioner for julen i Aalborg, er det traditionsrige julemarkedet på Gammeltorv. Her vil sanserne blive forkælet med gran, julelys og julestemning fra et væld af boder.

På Gammeltorv, lige midt i Aalborg, er der igen julestemning for alle voksne og børn, familier og venner. Her kan du opleve jul i alle former og farver: julehytter, juletræer, vafler, æbleskiver, brændte mandler, nisser, varme drikke og andet godt til ganen - Aalborg Citys marked er et sandt slaraffenland for små og store juleelskere.

Mangler du en lille gave til det årlige pakkespil eller lidt julelækkerier, som du kan byde dine gæster? I de små hytter på Gammeltorv kan du finde lidt af det hele, og du finder sikkert også noget, du ikke vidste, at du søgte.

Nyd udsigten og mød julemanden

På julemarkedet kan du, udover at kunne forkæle smagsløgene med lækre julegodter, også besøge selveste julemanden i Julemandens Hus.

Julemanden ankommer med skib på Honnørkajen og køre sammen med borgmester Thomas Kastrup-Larsen igennem byen i sin kane, for så at stoppe ved julemarkedet på Gammeltorv. Her vil han tænde lysene på juletræet, og byde julen velkommen.