©  Foto:

Julemarked på Gammeltorv i Aalborg

En af de faste traditioner for julen i Aalborg, er det traditionsrige julemarkedet på Gammeltorv. Her vil sanserne blive forkælet med gran, julelys og julestemning fra et væld af boder.

I hjertet af Aalborg kan voksne og børn, familie og venner atter i år opleve den gode julestemning på Julemarked på Gammeltorv. På julemarkedet kan du finde alt, hvad et julehjerte begærer: juletræer, julesweaters, æbleskiver, varme drikke som gløgg og varm kakao, brændte mandler, halv meter lange hotdogs og kæmpe frankfurtere samt flere andre julede lækkerier for både små og store juleelskere!

Aalborg Citys julemarked for voksne og børn, venner og familie, hvor du har mulighed for at møde julemanden, få en hyggelig tur med juletoget gennem byens gader eller se en stor del af Aalborg fra oven i det store pariserhjul, samt gå igennem markedets mange små hyggelige julehytter. Her kan du bl.a. finde smukt håndværk, forkæle smagsløgene med lækre julegodter og finde hyggeligt juletøj.

Som noget helt nyt i år kan du nu bl.a. nyde Fru Søgaards lækre og lokale bagværk, prøve ristede økologiske kastanjenødder og spise velsmagende flæskestegsburgere i caféen. I Den Lille Pandekagevogn kan du stille både den lille og den store sult med deres hjemmelavede søde vafler og pandekager eller prøve deres forskellige varianter af madpandekager.

I Mjólnirs hytte finder du velsmagende honning, kryddersalte, mjød sennep, sirupper og forskellig slags mjød, bjæsk og snaps. Derudover finder du smukt mundblæst glaspynt i Brink Nordic-hytten, og det nyeste spillertøj samt fan-merchandise i AaB Shoppen.

På Gammeltorv, lige midt i Aalborg, er der igen julestemning for alle juleelskere.

Læs mere om julemarkedet og dets boder her