Gå til indhold
Jul i Aalborg Zoo

Jul i Nordjylland

Foto: Daniel Brandt Andersen

Juletiden i Nordjylland er noget ganske særligt. De mange julemarkeder bringer dig i den helt rette julestemning.

Julemarkeder og julearrangementer i Nordjylland

Jul i Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Jul for alle generationer i helt unikke omgivelser. Gå på en magisk og romantisk lysvandring gennem den smukt pyntede have og oplev dyrene i Zoo i mørket på en ny måde. I kan komme med på en lysvandring gennem den julepyntede have, møde med den rare julemand. I kan også gå på opdagelse i de mange boder og kiosker med søde julesager og lækre retter. På Juletorvet er der masser af lækre produkter og inspiration til julebordet og unikke gaveidéer.

Lukket d. 31. december

Ålbæk Julemarked
Foto: Ålbæk Julemarked

Ålbæk Julemarked

Et af Nordjyllands største udendørs julemarkeder med mottoet ”Smagen af Jul” finder du i haven ved Aalbæk Gl. Kro & Badehotel. Ved de mange boder er der mulighed for at købe bl.a. brændte mandler, Ålbæk grønlangkål, Ålbæk julesild, nisser, juledekorationer m.m. Der vil være forskellig gratis underholdning og koncerter, og børnene kan møde julemanden.

Julemarked på Gammeltorv i Aalborg

Byens største julemarked vender tilbage i et nyt og større format, der i år folder sig ud fra Gammeltorv til Budolfi Plads og i den anden retning også mod Nytorv. Glæd dig til duften af jul, hyggelige boder, gammeldags tivoli- og julestemning på det traditionsrige julemarked i det centrale Aalborg.

Julelys på Fisketorvet Frederikshavn
Foto: Peter Jørgensen, Videographer.dk

Julebyen Frederikshavn

Frederikshavn byder velkommen til lokal juleshopping og ægte julestemning med julemusik, oplevelser og gode tilbud. Du kan se de tusindvis af julelys, møde julemanden, tage en tur med en hestevogn og meget mere.

Jul på Voergaard Slot
Foto: Voergaard Slot

Jul på Voergaard Slot

På Voergaard Slot kan du komme til julemarked på Danmarks smukkeste herregård, der både ude og inde emmer af julestemning.

Skøjtebanen på C.W. Obels Plads i Aalborg

Skøjtebanen er tilbage, så du nu igen kan suse hen over isen på C.W.Obels plads. Skøjtebanen er åben for alle, og du kan leje skøjter til både børn og voksne. Med de mange små cafeer og restauranter som omringer skøjtebanen, er det nemt at snuppe en dejlig kop kaffe eller en lækker frokost efter aktiviteterne på skøjtebanen. Med sin placering i hjertet af Aalborg og mindre end et stenkast fra julemarkedet på Gammeltorv, er der rig mulighed for at få en hyggelig dag på skøjtebanen fyldt med julestemning.

Knivholt Hovedgaard
Foto: Peter Jørgensen

Jul på Knivholt

Der er jul på Knivholt d. 3. og 4. december med masser af julehygge fyldt med juleaktiviteter, godter og gaveidéer til under træet. Juletræet kan som sædvanligvis også købes på Knivholt.

Ålbæk Julemarked

Julens åbningstider

Foto: Destination NORD
Pige på karrusel på Julemarkedet på Gammel Torv i Aalborg

Alle arrangementer i december

Foto: Michael Damsgaard

Mød os her: