Cykelvenlige overnatningssteder i Nordjylland

Foto: Rebecca Green Cupido

Skal du på cykelferie? Så har vi samlet en liste over de overnatningssteder i det østlige Nordjylland, som byder dig og din cykel velkommen.

Liste
Kort
Hotelroom
Foto: Raisfoto

Kompas Hotel Aalborg

Medlem af Danish Bike Hotels, tilbyder cykeludlejning, cykelstald / indendørs cykelopbevaring, basalt værktøj inkl. fodpumpe, mulighed for cykelvask, ladestation til elcykel, digitale ruter til download, desuden mulighed for at booke et cykelophold gennem Small Danish Hotels

Læs mere
Aalbæk Badehotel
Foto: Aalbæk Badehotel

Aalbæk Badehotel

Medlem af Danish Bike Hotels

Læs mere
Hotel Lisboa værelse
Foto: Hotel Lisboa

Hotel Lisboa

Medlem af Danish Bike Hotels

Læs mere
Asaa Camping & Hytteferie
Foto: Asaa Camping & Hytteferie

Asaa Camping

Bed+bike certificerede

Læs mere
Skagen Strand Feriecenter
Foto: Skagen Strand Feriecenter

Skagen Strand Feriecenter

Bed+bike certificerede

Læs mere
Skiveren Camping oppefra
Foto: Skiveren Camping

Skiveren Camping

Bed+bike certificerede

Læs mere
Hotel room
Foto: Destination Nord

Scandic Aalborg City

Tilbyder cykeludlejning

Læs mere
Hotel bed
Foto: Destination Nord

Comwell Hvide Hus

Bike friends markat, har kan du pumpe din cykel, fylde drikkedunk og låne toilettet.

Læs mere
Color Hotel Skagen Top
Foto: Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

Tilbyder cykeludlejning, og er beliggende ud til cykelvenlig vej og nær skøn natur. Tilbyder plads til cykelvask, cykelpumpe, og inspiration til aktiv ferie samt overblik over cykelture og MTB-rute i Skagen på deres hjemmeside.

Læs mere
Danhostel Skagen
Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem

Danhostel Skagen

Tilbyder cykeludlejning, og medbringer man egen cykel, er der mulighed for at opbevare den i et aflåst cykelskur.

Læs mere
Frydenstrand Camping
Foto: Frydenstrand Camping

Frydenstrand Camping

Tilbyder opbevaring af cykler, mulighed for opladning og plads til cykelvask.

Læs mere
Campingplads ned til stranden
Foto: Hedebo Strand Camping

Hedebo Strand Camping

Campingpladsens købmand lejer cykler ud (bl.a. tandem), og her er pumpestation og mulighed for at vaske sin cykel. Cykelturister med telt er meget velkomne til at ligge på de normale pladser, tæt på servicebygning eller strand, hvor der er strøm og vand tilgængeligt. Det er også muligt at ligge helt tæt på havet. Cykelturister kan hygge sig i festsalen (med TV og køleskab til opbevaring af mad). Her er også stor terrasse med borde og bænke. Direkte fra campingpladsen kan man køre afsted på en idyllisk beliggende cykelsti langs vandet ind til Sæby og videre mod Frederikshavn. Campingpladsen har ydermere en stor oversigt over cykelruter, og ligger inde med stor viden om seværdigheder i cykelafstand fra campingpladsen.

Læs mere
CABINN Hotel Aalborg
Foto: Enjoy Nordjylland

Cabinn Hotel Aalborg

Hotellet har indrettet et ”cykelbur” i deres garage under hotellet, som er til fri afbenyttelse. Her findes to stk. cykelholdere til brug for cykelvask og reparation, og der er vandslange samt kompressor med luft til cyklen.

Læs mere
Indgang til Best Western Hotel Herman Bang
Foto: Best Western Hotel Herman Bang

Hotel Herman Bang

Tilbyder individuelle cykelskure til hotellets gæster, hvor man, når man booker sig et værelse, kan få sit eget aflåste cykelskur i gården. Hotellet tilbyder cykelpumpe, vandhane i gården til cykelvask, samt mulighed for opladning af elcykler i skuret.

Læs mere

Et medlemskab af Danish Bike Hotels betyder, at hotellerne tilbyder spændende ruteforslag, proviant til turen, gode oplevelser i nærheden og en række faciliteter både indenfor turcykel, racer, mountainbike eller gravelbike. Kun for medlemmer af Small Danish Hotels.

En Bed+bike-certificering betyder sikker opbevaring af cykler, mulighed for at tørre vådt tøj og udstyr, lån af værktøj til simple cykelreparationer, kan henvise til nærmeste cykelforhandler, informationsmateriale (kort, køreplaner til tog og bus, mv.), kan tilbyde sund morgenmad, mulighed for at blive kun én nat. Ret til at bruge logo: https://aktivdanmark.dk/aktiv-danmark-forside/cykling/