Grøn oplevelse
©  Foto:

Color Hotel Skagen

Velkommen til et 4-stjernet hotelophold hos Color Hotel Skagen – i enestående omgivelser, og hvor gæstfrihed og atmosfære er i højsædet.

På Color Hotel Skagen er der 4-stjernede oplevelser på menuen. Fra I træder ind ad døren til hotellet, er servicen garanteret i top, da vi sætter en ære i det personlige engagement. Og I kan glæde jer til lækkert mad i Restaurant Holger eller i caféen. Kolde drinks kan nydes i baren eller på den overdækkede terrasse -  måske efter en dukkert i den udendørs opvarmede pool og en tur i spabadet eller saunaen.

Når I bor på Color Hotel Skagen, bor I midt i naturen – mellem Skagen Havn og Gl. Skagen, og med en ”sand seværdighed” som nabo, Den tilsandede Kirke. Hotellet grænser nemlig op til Skagen Klitplantage, så det er nemt at komme ud og vandre, og opleve den unikke natur, som Skagen er så kendt for.

Color Hotel er Green Key-certificeret, hvilket vil sige, de opfylder en række strenge kriterier med henblik på at have så lavt en miljøbelastning og klimabelastning som muligt. Det har de gjort ved at hæve den økologiske andel af madforbrug i restauranten, sænke vand-, varme- og energiforbruget, mindske madspild og bruge miljøcertificerede produkter til vask, rengøring og ukrudtsbekæmpelse.

 

Læs mere om Color Hotel Skagen...