Cyklister i Skagen

Cykelferie i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen

Mellem fjord og hav ligger nogle af Danmarks skønneste cykelmuligheder, gennem Skagen Klitplantage til Danmarks ældste naturfredning eller på saltøen Læsø. Find din nye yndlingsrute på toppen af Danmark.

Opdagelse på to hjul

Bliv inspireret af de skønneste cykeldestinationer i Nordjylland og lav din helt egen cykelrute til de nordjyske højdepunkter mellem fjord og hav.

Udsigt over fjord

Foto:Michael Fiukowski & Sarah Moritz

Fra Skagen i nord til Aalborg i syd - her finder du unikke ruter til hele familien langs fjord og hav.

Par med cykler
Foto: Niclas Jessen
Det grå fyr
Foto: Mauri Karlin

Her er der ægte cykeloplevelser for alle, gennem stille skove og høje mose. Langs den milde østersøen finder du et hav af gemte og glemte perler der venter på at blive udforsket. Hop på færgen til saltøen Læsø hvor dine muskler får velfortjent velvære i salt spa efter en tur langs øens historiske tangtage.
Har du brug for mere fart på, så udforsk mountainbike sporene i Skagen Klitplantage eller i Hammer Bakker nord for Aalborg.

Cykelferie i Nordjylland byder noget for alle. Hvilken rute bliver din nye favorit?

Cyklister kigger over mark

Foto:Daniel Villadsen

Tilsandede kirke Skagen
Foto: Daniel Brandt Andersen
Cykelhjul
Foto: Tim Foster

Planlæg din næste cykeltur

Liste
Kort

Vildmarkssafari I Lille Vildmose

Har du altid drømt om at komme på eventyr som en vaskeægte Crocodile Dundee, så skal du på vildmarkstur i Lille Vildmose! Her kan du nemlig opleve nogle af de allerstørste dyr i Europa.

Læs mere
Vesterø Havn på Læsø
Foto: VisitDenmark

Læsø

Læsø er en perle i Kattegat med en overdådig natur, masser af seværdigheder og kulinariske fristelser. Det er stedet med flest solskinstimer i Danmark. Bare 90 min. med færgen fra Frederikshavn - så kan du nyde den helt specielle ø-feeling og lade eventyret begynde. Det er også værd at nævne, at det er gratis at køre med bussen på Læsø. 

Sæby havn
Foto: Csaba Labancz

Sæby – østkystens perle

Vil du til en populær og charmerende ferieby med hele familien, så er Sæby et hit. Her er der børnevenlige strande, brostensbelagte gader og et fint havnemiljø.

Foto: Destination NORD

Råbjerg Mile

Nordjylland har sin egen ørken – nemlig Råbjerg Mile. Råbjerg Mile dækker et område på ca. 1 km2 og er Danmarks største vandreklit som ikke er tilplantet.

Læs mere
Skagen
Foto: Mette Johnsen

Skagen

Oplev Danmarks nordligste punkt, Skagen, hvor kunst, natur og feriestemning forenes i ét. Tag på tur med Sandormen til Grenen eller nyd en gåtur på Råbjerg Mile. Mulighederne er mange, og du bestemmer.