Gå til indhold
Krondyr i Lille Vildmose

Oplev Lille Vildmose

Foto: Lille Vildmosecentret

Mindre end en halv times kørsel fra Aalborg ligger en dansk vildmark med imponerende og uberørt natur. 

Besøg Lille Vildmose og se om du kan få øje på havørnen eller kongeørnen fra et af de mange udsigtspunkter. Du kan også være heldig at se kronhjorte eller vildsvin. Eller måske støder du på elgen, som er den største af verdens nulevende hjortearter. Du kan også tage hele familien med på Lille Vildmosecentret, hvor du kan få fornemmelsen af at være ørn i en ørnesimulator, besøge naturlegepladsen og se spændende udstillinger i centret.

Lille Vildmosecentret

Besøg Lille Vildmosecentret

Foto: Lille Vildmosecentret

Naturoplevelser med guide

Oplev gyngende grund i mosen, fuglelivet på tæt hold, hør om den kødædende plante Soldug eller vær med på sidelinjen, når naturvejlederen flår et krondyr - ja, vildmosen byder på mange forskellige og spændende ture. På din vej i mosen opdager du, at der hele tiden dukker nye og interessante emner op. Det bliver aldrig uinteressant at tage med de meget entusiastiske naturvejledere på tur. Fra februar til oktober er der guidede ture, så tag familien med og nyd en dag eller to i den danske vildmark.

Guidede ture i Lille Vildmose

Lille Vildmose

Foto:Enjoy Nordjylland

Lille Vildmose på egen hånd

Få et godt overblik over hele området i Lille Vildmose, og pluk de naturoplevelser, du finder mest interessant. Familien kan køre rundt i bil eller på cykel og gøre ophold hvorend det passer. Flere steder finder du borde og bænke, hvor du kan nyde din medbragte mad i ro og mag, tæt på naturen. 

Hent brochuren om Lille Vildmose i InfoCenter Lille Vildmose.

Leg og lær i Lille Vildmose

Lille Vildmose har for få år siden anlagt en stor naturlegeplads. Her kan børn og barnlige sjæle lære om mosens plante- og dyreliv. Lær om edderkopper, flagermus, grævlinge og meget mere. I bogen "Lille Vildma fra Vildmosen" finder du 20 eventyrlige fortællinger, som Leif Andersen og naturvejlerne har forfattet. Bogen køber du i Lille Vildmoseshoppen.

Naturlegepladsen i Lille Vildmose

Mød os her: