Skagen Fiskerestaurant
Skagen

Skønne Skagen

Foto:Vesterbrofotograferne&Mette Johnsen
Enjoy Skagen

Skagen - Danmarks nordligste by emmer af badehotel-idyl. Her mødes de ikoniske gule huse, kunst fra skagensmalerne og store smagsoplevelser – lokale som internationale. Her får du lyst til at blive hængende for blot at kunne opleve havets brusen, de hyggelige gader og restauranternes menukort én gang til. Skagen er helt bestemt noget ganske særligt.

På spidsen af det europæiske kontinent så et kunstnerkollektiv i slutningen af 1800-tallet det helt specielle lys og lod det skinne på både høj og lav i det lille fiskersamfund. Det gav byen internationalt ry og en ganske særlig plads i kunsthistorien. Kunsten var og er enestående og stadig en markant del af livet i Skagen. Det samme er gule skagenshuse, gourmetrestauranter og badehoteller; og så den unikke natur ikke at forglemme. Med Grenen, hvor Skagerak og Kattegat mødes. I sandhed ægte og enestående.

Cyklist i Skagen

Guide: To dages nydelse i Skagen

Foto: Destination NORD

Det sker i Skagen

Her ser du de fire næste arrangementer i Skagen fra vores kalender. Klik på linket i bunden for at få et overblik over alle musikoplevelser, udstillinger og øvrige arrangementer i Skagen.

Den Tilsandede Kirke i Skagen

Oplevelser i Skagen

Foto: Mette Johnsen

Overnatning i Skagen

I Skagen kan du vælge, om du vil bo i centrum på et hotelværelse, eller på en af de fornemme, historiske badehoteller tættere på vandet. Om det skal være sommerhus eller ferielejlighed, eller om du foretrækker en campingplads i et skovområde udenfor byen? Mulighederne er mange.