Veggerby Bed & Breakfast

Skal du på ferie i det nordjyske, og søger du overnatning tæt på de større byer, uden at gå på kompromis med naturrigdom og fredfyldte øjeblikke, så er Veggerby Bed & Breakfast måske lige sagen for dig.

Syd for Aalborg og Nibe, ikke langt fra de naturskønne områder Skivum Nørrekrat og Halkær Sø, ligger der en gammel skole, der i dag huser Veggerby Bed & Breakfast. Her står ejerne Aase og Jens klar til at byde dig velkommen indenfor til en overnatning i charmerende rammer, hvor der både er plads til at være sig selv, samt en hyggelig stund med de andre gæster i det fælles opholdsrum. Her kan du leje enkelt- og dobbeltværelser, der alle indeholder tv og internet, og derudover forefindes der fælles badeværelser og køkkener.

Er du på cykel- eller vandreferie, eller kunne du godt bruge en længere udflugt, så er denne placering hel ideel. For næsten lige rundt om hjørnet går Hærvejens vandrerute, og tager du nord på, kan du opleve Aalborg Fjordland gennem Kølbyruten, Halkærruten og Huul Mølle ruten, hvor sidstnævnte går gennem den idylliske købstad Nibe.

Læs mere om Veggerby Bed & Breakfast nær Nibe…