©  Foto:

Udsigtslejlighed - Vesterbro

Søger du overnatning i Aalborg med fjordudsigt og byliv indenfor få meter – og dermed gåafstand til (næsten) alt som Aalborg har at byde på - så er udsigtslejligheden på Vesterbro måske lige sagen for dig.

I den 50 m2 ferielejlighed på 10. sal, med plads til to overnattende gæster, kan du fra de store vinduespartier nyde en enestående udsigt over Nørresundby, Limfjorden og Aalborg, og fra det øjeblik du træder udenfor døren, befinder du dig midt i centrum. I lejligheden finder du alt, hvad du har brug for til en overnatning – TV og radio, trådløst internet, køkken, soveværelse, badeværelse og vaskemaskine. I opgangen forefindes der desuden elevator.

Udsøgt placering

Med lejlighedens placering på Vesterbro er du tæt på alt fra shopping, restauranter og caféer til seværdigheder og naturområder. Herfra kan du nyde en gåtur ned af havnefronten og opleve nogle af Aalborgs arkitektoniske perler, tage en tur ud til det hyggelige Vestrefjordpark, besøge Aalborgs museer og historiske bygninger, få en smagsoplevelse du sent vil glemme på Aalborgs Whiteguide restauranter og meget, meget mere.

Læs mere om Udsigtslejlighed - Vesterbro i Aalborg...