©  Foto:

Trekantskoven

Trekantskoven ligger lige op ad Koldkær Skov nord for Hals. Her er der rig mulighed for en god vandretur med sjove opdagelser for hele familien. Der er desuden parkering, og stranden en frisk gåtur væk.

Trekantskoven er, ligesom alle andre områder ejet af Aalborg Kommune åben for fri færdsel til fods alle tidspunkter af alle dage hele året. Det er desuden tilladt at samle svampe, bær, kogler, blomster og des lige (kun til eget forbrug) som kan bruges til dekoration eller madlavning.

Trekantskoven er dansk natur, når det er bedst. Tag børnene med for at lære dem om de forskellige planter, tag hunden med for en frisk gåtur med menneskets bedste ven eller vandr rundt efter eget forgodtbefindende og nyd skovens dybe, stille ro. Trekantskoven er en af de eneste åben hundeskov i kommunen, hvor det det er tilladt at lufte hunden uden at have den i snor. Derudover, er det i Trekantskoven også et ridespor med spring, der frit kan benyttes af alle.

Områdets dyre- og planteliv

Skoven er rig med liv med forskellige planter og dyr, både store som små. Blandt fuglene ville du typisk kunne se skovskaden og nåleskovsarter som fuglekonge og sortmejse. Blandt skovbundens urter ville du kunne finde biller som skarnbasser og i træerne vil du måske finde egern. Den centrale del af Trekantskoven er fyrreskov men du ville alligevel kunne finde eg, birk og røn. I de ydre del af skoven ville du kunne finde bælter med bland- og bøgeskov. Hvis du kigger langs skovbunden ville du finde mange forskellige svampe som kantareller og rørhatte. Derudover er der rig mulighed for at samle bær, som blåbær og tyttebær.

Læs mere om Trekantskoven.