©  Foto:

Taffel med Harald Blåtand

På områdets højeste punkt med en storslået udsigt over Limfjorden og Aalborg ligger Nordeuropas største vikingegravplads, Lindholm Høje, som spiller en central rolle i Vikingetiden og Aalborgs historie

Limfjorden var i vikingetiden udgangspunkt for togter til England og resten af Europa, da datidens skibe let kunne sejle op ad Lindholm Å til Lindholm Høje.

Lindholm Høje Museet giver dig mulighed for at komme til en historisk event; Taffel med Harald Blåtand. En event der fører dig mere end 1.000 år tilbage i tiden til dengang vikingerne regerede.

Vikingerne har ry for at være alt andet end venlige, men i modsætning til deres forgængere viser nutidens vikinger sig dog at være både flinke og gemytlige værter og allerede ved ankomsten til Lindholm Høje bydes du inden for på vikingegravpladsen med et krus mjød. Du får en spændende fortælling om livet i vikingernes tid og kommer selv til at prøve kræfter med forskellige vikingeaktiviteter. Eventen afrundes med et vaskeægte vikingemåltid indtaget på næsten autentisk og særdeles festlig manér.

Kapacitet: 800+ personer