©  Foto:

Street art "Out in the Open" - Faith47 - Kielersvej 11

Igennem sin mere end 15 år lange karriere har Faith47 malet imponerende vægmalerier verden over med udgangspunkt i de oplevelser og følelser, som kunstneren har mødt på sin vej – også i Aalborg.

Faith47 er midt i trediverne og er fra Cape Town, Sydafrika. Gennem sine malerier søger hun at genskabe følelser og oplevelser fra de mange forskellige rejser, hun efterhånden har været på. Inspirationen kan komme fra alt- fra ødelagte biler og udtryksfyldte ansigter til gamle fabrikker og støvede veje. Alt, der fortæller en autentisk historie om menneskets interaktion med det miljø, de befinder sig i. 

Kunstneriske temaer

Som kunstner beskæftiger Faith47 sig fortrinsvist med temaer, der berører drømme, menneskets forgængelighed, individets skrøbelighed og dets indbyggede symbolforståelse. Hun er ydmyg overfor destruktive og kreative aspekter i den menneskelige natur, og hendes kunst er derfor både metaforisk og meningsfuld og har undertoner af større eksistentielle spørgsmål.

Ovenstående temaer og karakteristika er også kendetegnende for murmaleriet på Godsbanen. Billedet portrætterer en ung jernbanearbejder fra 1800-tallet og er med til at skabe linjer mellem Aalborgs fortid og nutid. Værket er en del af Out in the Open af Galleri Kirk.

Læs mere om Faith47…