©  Foto:

Street art - El Mac - Urbansgade 45

El Mac er vor tids store superstjerne inden for gadekunst. Han har blandt andet lavet albumcovers og malet et portræt. Gå på opdagelse for at opleve værket "Our Lady of Aalborg" i Urbansgade 45.

El Mac er født og opvokset i Los Angeles, hvorfra han henter meget inspiration. Specielt den store og komplekse sammensætning af mexicansk og amerikansk kultur, der findes i Los Angeles, har sat sine spor i den kunst El Mac udarbejder.

På hjemmebanen i Los Angeles kaldes hans street art for ”The heart and soul of Los Angeles”. Rent teknisk er El Mac i en klasse for sig selv: Han sprayer med dåsens sprayhoved og fryser dåserne ned undervejs, så trykket i dem falder, hvilket gør det sværere at male, men samtidigt giver det helt rigtige look.

Dobbelt op på El Mac i Aalborg

At El Mac har beriget Aalborg med sin kunst er stort, men at han hele to gange har gæstet byen og efterladt et af de imponerende vægmalerier er noget nær en sensation.

Du kan finde det smukke maleri ”Purity of Heart” på Annebergvej 71 og ”Our Lady of Aalborg” på Urbansgade 30. Kan du ikke få nok af de imponerende malerier, kan du besøge Galerie Wolfsen på Tiendeladen 6, der har en samling af den berømte kunstners malerier.

Læs mere om El Mac...