©  Foto:

Skøn villa med egen parkeringsplads

Nyd opholdet i Aalborg i denne fredfyldte og centralt beliggende 140 kvadratmeter bolig med solceller midt mellem Aalborg Universitet og Aalborg midtby samt kort afstand til Gigantium.

Bybus kun 50 m fra ejendommen. Der er nyere Weber gasgrill på den dejlige terrasse i forbindelse med stort lyst køkkenalrum, som har tunnelpejs til den hyggelige tv-stue. Brænde er ikke inkluderet. Her er masser af hjerterum og plads til ægte dansk "hygge" uanset vejret. Kontaktfri ind- og udtjekning.

Boligen

Det hyggelige hus fra 1966 er løbende renoveret og fremstår pænt og velholdt, dog gøres opmærksom på, at badet er af ældre dato med brus i badekar (god plads). Der forefindes også gæstetoilet. Der er 3 pæne og lyse soverum med hhv. 160 cm seng, 140 cm seng og 90 cm seng, derudover medfølger en elektronisk oppustelig luftmadras. Alle soveværelser har indbyggede skabe. Villaen er beliggende i det attraktive Vejgaard med 1 km til lokal bymidte og 4 km til Aalborg centrum. Der er nye allergivenlige dyner og puder samt sengelinnede og håndklæder. Køkkenet er fuldt udstyret og ny dampstryger forefindes (også et "gammeldags" strygejern,- og bræt medfølger). Der er solceller på taget hvilket gør huset klimavenligt med grøn strøm.

Gæsteadgang

Gæster har adgang til hele huset bortset fra manøverrum. Garagen er ikke tilgængelig for gæster, men hele indkørsel er fri til parkering.

Andre ting, der er værd at bemærke

Huset er et ikke ryger hjem. Husdyr er ikke tilladt. Huset må ikke lejes til og anvendes som "partyhus". Huset må ikke anvendes til optagelse af film og videoer af seksuel karakter og der må ikke forefindes prostitution på matriklen.
Gæster skal forlade huset som ved ankomst. Bortkommen nøgle koster 2000,- lås skiftes. Rengøring dækker ikke rengøring af ovn, microovn og brændeovn. Der må ikke efterlades mad i hverken køl eller frys - krydderier undtaget. Skrald skal være båret ud. Rengøringstillæg dækker: vask af linnede m.m. vask af toiletter/bad, støvsugning, gulvvask og aftørring af overflader.