©  Foto:

Anne Maries Vej Bed & Breakfast

Anne Maries Vej Bed & Breakfast er oplagt for dig, der søger nattely tæt på imponerende natur og et summende byliv – to af Aalborgs fineste egenskaber som destination. Og med en placering i Hasseris er der også rig mulighed for en rolig nats søvn.

Som gæst hos Anne Maries Vej Bed & Breakfast har du adgang til alt, hvad du skal bruge til en overnatning i byen. Her får du nemlig et stort og lyst værelse med egen indgang, adgang til fælles bad/toilet og et veludstyret køkken, tv/radio, trådløst internet, parkering lige ved huset og adgang til vaskemaskine (mod betaling). Dertil er der gode busforbindelser ind til Aalborg centrum og i Hasseris bymidte finder du forskellige indkøbsmuligheder.

Søger du oplevelsesmuligheder i området, skal du ikke gå særlig langt før du møder den første – nemlig Nordens Kridtgrav. Et naturskønt område med en 600 meter lang turkisblå sø, omringet af høje skrænter. Derudover er der heller ikke langt til klatring i trækroner hos Klatreparken Aalborg og nogle hyggelige timer på minigolfbanen hos Aalborg Minigolf.

Læs mere om Anne Maries Vej Bed & Breakfast i Aalborg…