Grøn oplevelse
©  Foto:

Rold StorKro - Venue

Midt i Danmarks smukkeste natur ligger Rold StorKro. Som en lille oase i landets største skov, Rold Skov, og med Rebild Bakker Nationalpark som nærmeste nabo, er man sikret den smukkeste udsigt.

Rold StorKro emmer af charme og har en god atmosfære, så her er det nemt at føle sig hjemme. Betjeningen er i top og fordi en del af kroens øvrige gæster er stamgæster, er de ofte behjælpelige med forslag til gode til gode ture i omegnen og sjove fortællinger fra egnen.

Konference- og mødefaciliteter

Rold StorKro tilbyder fire flotte og lyse konference- og mødelokaler og har plads til alt mellem 8 og 100 deltagere. Alle mødelokalerne, som er udstyret med topmoderne AV-udstyr og gratis wi-fi, har alle en fantastisk udsigt til den smukke omkringliggende natur.

Værelser

Rold StorKro har 47 charmerende værelser fordelt på fem forskellige værelsestyper. Alle værelser er komfortabelt indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, minibar, telefon, TV og radio samt gratis wi-fi. Fra værelserne er der udsigt til den fantastiske natur. Det er muligt at booke et allergivenligt værelse.

Når du overnatter på Rold StorKro starter du dagen med en stor morgenmadsbuffet bestående af både kolde og lune retter. Morgenmaden serveres fra kl. 7.00-10.00 mandag til lørdag og fra kl. 7.30 søndage og helligdage.

Restaurant

Rold StorKro har sin egen restaurant, Panoramarestauranten, hvor du kan nyde et velsmagende måltid, mens du nyder udsigten af den smukke Gravlev Ådal, som snor sig flot i landskabet og til de flotte dådyr, der går i folden foran hotellet.

Til menuerne på Panoramarestauranten benytter de sig af årstidens friske kvalitetsråvarer, hvorfor menukortet ofte ændres. Det er muligt både at få morgenmad, frokost og aftensmad i restauranten, som er åben det meste af dagen.

Om sommeren kan måltidet nydes på kroens skønne terrasse, hvor den udendørs pejs og den fantastiske udsigt danner rammen for den hyggelige stemning.

Andre faciliteter/ muligheder

Efter en lang konferencedag kan du slappe af i kroens swimmingpool eller sauna, du kan hygge dig i kroens bar og lounge-område, du kan udfordre de andre konferecedeltagere til en dyst på kroens minigolfbane eller I kan nyde en gåtur i den enestående natur, der ligger lige uden for døren.

Der er gratis parkering lige uden for kroen.

Bæredygtighed på Rold StorKro

Rold StorKro blev allerede i 1998 tildelt turismens miljømærke, Green Key, som et udtryk for at kroen overholder de strenge krav om beskyttelse af miljøet, energibesparelser og rigelig brug af økologiske råvarer, ligesom de benytter svanemærkede produkter til rengøring og handler med virksomheder, der også er miljøbevidste.

I 2002 fik kroen etableret et solcelleanlæg, som leverer det varme vand til bad m.m. og al opvarmning af kroen foregår med naturgas, hvilket også bruges til komfuret i køkkenet.

Rold StorKro har altså gjort flere tiltag for at hjælpe naturen godt på vej. Og de har gjort det muligt for dine konferencegæster også at støtte op om bæredygtige tiltag. Derfor kan de, hvis de køber én liter af kroens friske kildevand i kroens restaurant, støtte UNICEF med 1000 liter rent vand til alverdens børn.

Læs mere om Rold StorKro og deres miljøtiltag.