©  Foto:

Nibe Lystbådehavn

Nibe Lystbådehavn og Nibe Jollehavn oser af maritim stemning. Her kan du opleve sejlerliv, nyde dejlig mad og øl, og få en dejlig dukkert i fjordbadet. Eller bare slappe af og nyde livet på Nibe Strand.

Ved Nibe Bredning ligger Nibe Lystbådehavn, ideelt som slutmålet for dagens sejlads. Nibe Lystbådehavn er en lille, hyggelig havn med ca. 200 fastliggende både. Lystbådehavnen indrammes af de karakteristiske røde huse "Bryggen", der omgiver havnen på to sider.

Nibe Lystbådehavn er A-klassificeret, og består af 2 bassiner med joller og lystbåde.Havnen har gode faciliteter: toiletter og bad, vaskemaskine samt mulighed for el og ferskvand på broerne. Alle gæster må benytte opholdsrum i klubhuset og grillplads. Slæbested og mastekraner er også til rådighed.

Sikkerheden i top
På grund af permanent beboelse ved havnen tilbydes et særdeles godt overvåget havnemiljø, der er meget velegnet til ubemandet oplæg af båden. Havnekontoret er fuldtidsbemandet, og er behjælpeligt med forskellige servicetilbud som tilrettevisning, assistance, vejrmeldinger, fax og e-mail.

Nibe Lystbådehavn arbejder hele tiden på at bevare og udvikle byens maritime front, bl.a. ved at holde en standard, der sikrer den årlige tildeling af Det Blå Flag. Nibe Lystbådehavn ligger få minutter fra Nibes indkøbsmuligheder og busforbindelser i alle retninger. Vanddybde i havnen er 2-2,5 meter.

Mulighed for parkering af autocamper
Der er to parkeringsmuligheder for autocampere på Nibe Lystbådehavn. Den ene er uden faciliteter og beliggende på selve havnemolen. Den anden er beliggende på græsarealet ved siden af bryghuset, og har mulighed for tilslutning af strøm.

Læs mere om Nibe Lystbådehavn tæt på Aalborg...