©  Foto:

Nibe Festival

Nibe Festival er blandt Danmarks seks største musikfestivaler og udgøres af fire dage med god musik, god stemning og glade mennesker. Dertil kommer festivalcamp og diverse barer, caféer og boder.

Nibe Festival holder hvert år til i Skalskoven, et utrolig smukt område lidt uden for Aalborg. I løbet af festivaldagene præsenteres der ca. 80 koncerter rundt på fire forskellige scener, hvor du som gæst kan høre det bedste fra den danske musikbranche, internationale kunstnere og upcoming dansk musik. Her kan du få en oplevelse uden lige, som du sent vil glemme.  

Derudover ser Nibe Festival det som en pligt at værne om det spirende musikmiljø og at præsentere gæsterne for et mangfoldigt musikalsk udbud - gerne med overraskende elementer. Dette betyder, at programmet på Nibe Festival som helhed er yderst repræsentativt for musikverdenen i alle genrer og på alle niveauer. Desuden går alt overskuddet fra festivallen til det Nordjyske kulturliv.

Camps med hver deres unikke touch

Mulighederne er mange, når du skal finde lige præcis dét sted, hvor du og vennerne skal bo under festivallen. Her er nemlig forskellige niveauer af luksus, alt efter hvilken camp du vælger og mulighed for at sove i både telt og campingvogn. Derudover er der også sikret camps i lidt mere private omgivelser. Én ting er dog helt sikkert – på Nibe festival er der kælet for detaljen og serviceringen for alle gæster, uanset hvor end du bevæger dig hen.

Spisesteder for enhver smag

Rundt på festivalspladsen kan du finde (næsten) alt hvad dit hjerte begærer, når det kommer til din festivalskost. Med et varierende og mangfoldigt udvalg af spisesteder er der noget for enhver smag, og til enhver tilstand. Her kan du finde alt fra tømmermandsmad a’ la saftige burgere og mad fra andre himmelstrøg til lækkerier for ”luksus-dyrene”.

Læs mere om Nibe Festival nær Aalborg…

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk.