©  Foto:

Maximum - Bowling, legeland, trampolinpark, escape rooms og minigolf

Maximum er med sine 12.300 m² og over 10 forskellige aktiviteter for alle aldre det største forlystelsescenter i Nordjylland.

Maximum i Aalborg City Syd er en del af Danmarks største kæde af bowling- og forlystelsescentre, og er imponerende i både størrelse og antal forskelligartede forlystelser. Her er simpelthen sjov og udfordringer for alle! Tag familien med, planlæg din næste tur med vennerne eller kollegaerne – og afsæt rigelig tid! Måltiderne kan I indtage i Restaurant The Grill, hvor der alle ugens dage serveres stor grillbuffet plus der i weekenden også serveres brunchbuffet om formiddagen. I kan også spise i cafeen, hvor hjemmelavede pizzaer, sandwiches og burgere er på menukortet.

Forlystelser

Bowling

På bowlingbanen er der i hverdage og dagtimer helt almindelig bowling for børn og voksne i alle aldre, mens der fredag og lørdag aften skrues op for den festlige stemning i konceptet Bowlroom med lysshow, musik og konkurrencer.

JUMP - Trampolinpark

Den store trampolinpark er på intet mindre end på 2.500 m², og udover masser af sammenhængende trampoliner fra gulv til vægge, består området af øvrige udfordringer som bl.a. wipeout- og Ninjabattle baner.

Happie´s Legeland

Kæmpe legeland med mere end 1500 m² med alt fra trampoliner og hoppeborg til rutsjebaner, boldbassin og klatretårn. Alt hvad mindre børn synes er sjovt!

Cube Ultimate Challenges

Et moderne ”Fangerne På Fortet” koncept med 25 aktivitetsrum, der skal forceres. Teams på 3-5 personer skal gennemføre en række opgaver, enten som individ eller i hold. Kombinationen af hjerne, fysik, præcision og dygtighed er nøgleordene i denne nye og spændende aktivitet, der udfordrer dine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder!

Virtual Reality

Tag virtual reality brillerne på og træd ind i en ny verden. Det ene øjeblik står I i den virkelige verden og i næste øjeblik har I bevæget jer ind i den virtuelle verden, hvor I enten kæmper mod hinanden eller sammen om at løse en mission. Det er helt umuligt ikke at leve sig 100% ind i rollen og underholdningsværdien er stor, hvad enten du deltager i missionen med brillerne på, eller om du som tilskuer overværer missionen fra sidelinjen.

Escape Room/Break in Room

De 5 forskellige Escape Rooms eller Break in Room byder på forskellige temaer - gå på opdagelse i det magiske Atlantis, besøg det uhyggelige fængsel i Walking Death-rummet eller prøv at undslippe den efterladte atomreaktor på under en time, da I ellers løber tør for ilt! Rummene er meget autentiske!

Laser Hero

Prøv dette hæsblæsende actionspil, hvor fede lyd-, lys- og røgeffekter danner rammen. Alle spillere får en vest med tilhørende laser-pistol på, og så er det ellers bare at gå i krig. Spil alle mod alle eller sæt jeres eget hold, mulighederne er mange, så længe I husker på, at alle point tæller!!!

Minigolf

Tag kampen op mod de firnurlige og udfordrende minigolfbaner, der er både loops, tårne, bakker og kurvede sving, som skal forceres inden bolden kommer helt frem til hullet.

Social Dart

Social Dart er en avanceret udgave af det populære pilespil. På de interaktive dartskiver kan du spille mange forskellige spil og din score bliver registreret så snart pilene rammer skiven.

Wilt

Wilt byder dig velkommen, til en oplevelse du sent vil glemme. Med garanti for sjove og underholdende timer – hvis du er med på noget Wilt. Her finder du en masse forskellige aktiviteter, der byder på noget for enhver smag og gør Wilt til det oplagte sted at afholde en aktivitetsfuld familietur, polterabender, firmaarrangementer eller måske en dagstur med vennerne.

Boule

Med 3 helt nye indendørs boulebaner er der garanti for et smil på læben og god underholdning til både store og små. Boule er hyggespillet, der ikke skal undervurderes!

Maximum tilbyder selvfølgelig også herlige arrangementer til børnefødselsdage, familiefødselsdage, møder, konferencer, julefrokoster eller andre festligheder. Der er garanti for gode grin, masser af hygge og udfordringer til alle skills! 

Læs mere om Maximum i Aalborg City Syd...

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk.