©  Foto:

Keramikkunst

I butikken i Algade kan man finde Lettas unikke keramikkunst, herunder blomster, blomsterfade, fisk, damer, skulpturer, keramik på drivtømmer og meget mere.

Letta har altid haft trang til det kreative og at skabe noget med hendes hænder. I 2018 begyndte hun at udforske, hvad man kan skabe med ler og er nu gået all in på det kreative. 

Naturen og havet er en stor inspirationskilde for Letta og i hendes butik i Algade kan man opleve alt det keramik hun skaber. Ud over dette imponerende udvalg tilbyder hun også en række lækre specialiteter, herunder øl, vin og spiritus, samt smukke lammeskind, modelsejlskibe og andre former for brugskunst. Butikken har også en hyggelig bar, hvor man kan nyde udvalgte drikkevarer både indenfor og udenfor, når vejret tillader det. 

Letta afholder løbende forskellige keramik workshops for både børn og voksne. Her er der mulighed for både at prøve at male på keramik og støbe jeres eget boliginteriør. Når vejret tillader det, arrangerer hun også spændende Raku-events, hvor man kan glasere keramik og brænde det i en Raku-ovn for en unik oplevelse.