Gå til indhold
©  Foto:

Hr. Søgaard - Gastropub

Hr Søgaard Gastropub, som er Aalborgs kombinerede bryggeri og restaurant, ligger centralt på det hyggelige C.W. Obels Plads, og ud af døren kan man lugte en liflig humleduft der lover hygge og kvalitet.  

Hr. Søgaards beliggenhed indbyder om sommeren til, at maden kan nydes udenfor i solen. Om vinteren frister Søgaards Bryghus med pandekager og varm chokolade i de varme hyggelige lokaler, som ligeledes byder på gode adgangsforhold for kørestole.

Bryggeri og restaurant i samme hus

I Bryghusets kælder findes selve bryggeriet, hvor man gennem glasvæggen kan følge brygprocessen og få et kig ned i de åbne gærkar. Her findes tillige et selskabs-, møde- og smagslokale, som kan rumme 80-100 personer. Guidede ture og ølsmagning kan arrangeres for grupper op til 200 personer.
I restauranten er der plads til ca. 125 spisende gæster, og der er et barområde med plads til ca. 50 personer. I forbindelse med restauranten er der også et kødudsalg.

Missing Bell Brewpub

På Søgaards Bryghus findes Aalborgs eneste pub med eget bryggeri. Her er der altid hjemmebryggede øl på tavlen, som flyder fra deres 24 forskellige haner.
Der er mere end 70 siddepladser hvor en velsmagende øl kan nydes under en rolig snak eller imens du ser live sport på en af deres tre fladskærme. Der er også mulighed for at spise fra restaurantens menukort i pubben.

Husk desuden at spørge i baren om historien bag navnet på pubben.

Yderligere information om deres nuværende sortiment kan findes på Missing Bell Brewpubs Facebook side

Mød os her: