©  Foto:

Heidi's Bier Bar

Kom ind på Heidi’s Bier Bar i Jomfru Ane Gade og oplev ægte tyrolerstemning. Her kan du nyde tyske og østrigske ølspecialiteter samt klassikere som Kleiner Feigling, Flügel og selvfølgelig Jägermeister.

På Heidi’s Bier Bar er personalet klædt i dirndl og lederhosen. Musikken er en blanding af tysk slagermusik og nutidens danske hits, og bordene kan sagtens tåle, at man danser på dem. Baren har et bredt udvalg af fadøl lige fra Tuborg til Grimbergen, som selvfølgelig nydes af et ægte tysk Maßglas.

Hvis du savner en rigtig fest i afterski-stil, som ville gøre de østrigske skisportssteder stolte – så er Heidi’s Bier Bar det helt rigtige sted. Skrål med på DJ Ötzi og andre tyske slagere, så du nærmest føler, at du står i sne til knæene med en 1-liters fadøl i hånden.

Masser af plads og stort udvalg i baren

Heidi’s Bierbar råder over hele to etager, hvor der på nederste etage er mulighed for at slå søm i og nyde et par øl med vennerne. Ovenpå er der et stort dansegulv, hvor du kan slå dig løs. Lokalerne, som også har en stor og indbydende terrasse, ligger i Jomfru Anes Gård lige ved Jomfru Ane Gade.

Her serveres et bredt udvalg af øl på fad, blandt andet Tuborg, Erdinger og Grimbergen. Derudover serveres en lang række flaskeøl, som Heineken, Stella Artois og Ale no. 16. Specialøl, bobler og ciders, samt cocktails og shots kan også købes i baren, så der er noget for enhver smag.