©  Foto:

Feriepartner Skagen

Feriepartner Tversted/Skagen – til stede, tilgængelig og tæt på

Feriepartner Tversted/Skagen er et familieejet – og 100% danskejet udlejningsbureau, som er en del af en frivillig kæde for lokale – og selvstændige feriehusudlejningsbureauer, Feriepartner Danmark.

Bureauet ligger på Østervej 2C, lige i hjertet af Tversted by, hvor du bliver budt velkommen af Jeanet Søndergaard, Dorthe Bøhl, Nikita Stisen, Mads Buch Jensen og Jesper Smidt.

Her bliver der udlejet gode og velbeliggende feriehuse ved Kjul, Tversted, Skiveren, Lodskovvad, Skagen, Hulsig, Ålbæk, Napstjert, Jerup og Bratten. Fælles for disse områder er den storslåede natur, den friske luft og de dejlige sandstrande og havet, som er fantastisk at opleve på alle tider af året.

Hos Feriepartner arbejder de hver dag for at skabe ”en bedre oplevelse”. Både for dig, der vil leje et sommerhus og for dig, der vil udleje dit sommerhus.

Her er der fokus på den høje kvalitet og de ved, at det er de mange små ting, der skaber en bedre oplevelse. De vægter personlig vejledning - og en god service højt og de sætter en ære i et dybdegående kendskab til lokalområdet.