©  Foto:

Skagen Strand - lejrskoleophold

På Skagen Strand Feriecenter bor lejrskoleklasser i et naturskønt område med tog lige til døren – kun 12 minutter fra Skagen centrum.

De lyse og komfortable feriehuse ligger midt i naturen i rolige og trygge omgivelser, ca. 800 meter fra havet. Herfra kan I cykle til de fleste seværdigheder i området – og cykler kan lejes på stedet.

Her er masser af plads at boltre sig på og mange gratis faciliteter såsom et hyggeligt badeland og en stor sportshal med mulighed for badminton, spil og leg. Desuden minigolf, basket, bordtennis og fodbold.

De fuldt udstyrede feriehuse har plads til op til 7 personer. Her har I mulighed for selv at tilberede maden og nyde det gode samvær på tværs. Ellers hjælper Restaurant Skagen Strand gerne med forplejning både til morgenmad, frokost og aften.

Der tilbydes også mødelokaler, hvor I kan samles til fælles aktivitet og hygge.

Faciliteter:

Sportshal, Badminton, Bordtennis, Basket, Volleyball, Håndbold, Fodbold, Minigolf, Mooncars, Badeland, Sauna, Dampbad, Gratis Wifi i feriehusene, Cykeludlejning.

Bæredygtighed

Skagen Strand er Green Key-certificeret, hvilket vil sige, de opfylder en række strenge kriterier med henblik på at have så lavt en miljøbelastning og klimabelastning som muligt. Det har de gjort ved at hæve den økologiske andel af madforbrug i restauranten, sænke vand-, varme- og energiforbruget, mindske madspild og bruge miljøcertificerede produkter til vask, rengøring og ukrudtsbekæmpelse.

 

Vi hjælper også gerne med busleje.