©  Foto:

Buddy Holly Skagen

Er du til fest, farver og hyggeligt samvær, så tag på Buddy Holly - byens diskotek, hvor du kan danse hele natten til tonerne af tidens hotte hits. Du finder dem på Havnevej 16. Tag vennerne med - De glæder sig til at se jer.

Buddy Holly Skagen åbnede dørene Sankt Hans aften 1997.

Forinden havde huset gennemgået en større ombygning fra restaurant/diskotek PH Huset til det nuværende 3 etagers dansested.

BH og Kælderen har siden starten været et af de bedst besøgte dansesteder i Skagen og er under konstant udvikling. De ligger meget vægt på service, og uanset hvor du befinder dig i huset, er det deres mål, at du skal møde et venligt og imødekommende personale.  Personalet deltager løbende i kurser for at udvikle sig både fagligt og personligt.

Huset er delt op i 2 dele som er forbundet via deres hyggelige baggård. Kælderen har nærmest opnået kult status, og stemningen kan ikke beskrives, men skal opleves! Musik stilen er rock ’n roll og sing along, samt de bedste dansehits fra 60`.70´.80`.90`og stedet er Skagens bedst besøgte i alderen fra 25 år og op.

De 2 øverste etager byder på natklub med inspiration fra klubber i større byer. Musikken svinger bredt med vægt på de nyeste dansehits. Deres garderobe er placeret i stueetagen og alderskravet til de 2 øverste etager er 18 år.

Om sommeren finder du dem på Sønderstrand hver dag vejret tillader det. De arrangerer Cult beach volley turnering med fine præmier og kolde læskedrikke til deltagerne. Du finder dem lige op ad strandpromenaden.