Enjoy Nordjylland

Brønderslev Golfklub

Brønderslev Golfklub har et af Danmarks bedste golfanlæg med 27 huller og korthulsbane med 9 huller beliggende i smuk, let kuperet og afvekslende natur med skovområder, enge og udsigt.

Brønderslev Golfklub blev stiftet i 1971 som klub nr. 32. Klubben har åbent hele året. Brønderslev Golfklub har et baneanlæg der består af 27 huller + 9 huller pay and play. De første ni huller som blev indviet i 1974 var oprindelig hul 10-18 af den påtænkte bane. De næste 9 huller blev indviet i 1985 og de sidste 9 huller i 2001, så der nu er 27 huller i alt. 

I 2003 blev klubhuset indviet med cafe, proshop og alle faciliteter. 

Kommer man som gæst, er det muligt at leje golfudstyr i klubben. Man kan nyde en hel dag sammen med venner, kollegaer eller familien. Det er muligt at spille på pay and play banen, hvor der er udfordringer for både øvede og nybegynder. Prisen er 150 kr. for seniorer og 75 kr. for juniorer. Ønsker man et årskort til pay and play banen som gæst, koster det 2.500 kr. og kan købes i receptionen. 

Ønsker man at blive medlem af Brønderslev Golfklub, skal man have et prøvemedlemskab i to måneder og prisen er 995 kr. ved tilmelding. Prøvemedlemskabet omfatter minimum seks lektioner med profesionelle trænere, lån af golfkøller mm. Efter prøvemedlemskabet bliver du optaget i kaninklubben, hvis opgave er at uddanne dig til færdig golfspiller. Kaninklubben spiller hver tirsdag efterfulgt af fællesspisning.

Det moderne klubhus med panorama udsigt ud over banen har foruden proshop omklædningsrum med private baderum og restaurant.

Golfbanen ligger tæt på Brønderslev by med mange gode muligheder for indkøb både i supermarkeder og specialbutikker.