©  Foto:

Basement Beer Bar

På Basement Beer Bar er konceptet tiltænkt ølentusiasten, der er på jagt efter nye, spændende øl - eller den nysgerrige øldrikker, der sætter pris på et glas velskænket øl af høj kvalitet.

Her bliver du mødt af kompetente af engagerede medarbejdere der guider dig igennem de forskellige typer øl med alt fra portere, IPA’s, til ciders, ales eller stouts fra bryggerier i hele verden, som kan vælges blandt deres 20 haner.

Bredt og spændende udvalg
Basement Beer Bar har et unikt koncept for Aalborg, der lægger vægt på udskiftning i sortimentet, hvilket betyder, at man altid kan smage en ny type øl. På tavlen bag baren tilføjes ugentligt omkring 3 nye øl til listen, så du altid kan blive overrasket af en ny og ukendt variant. Om du er til humle, malt eller frugtige smagsvarianter kan Basement Beer Bar imødekomme dine ønsker. Hold øje på deres Facebook side for information om showcases af nye varianter på hanerne fra alverdens forskellige lande

Perfekt til en hyggelig aften med vennerne
Basement Beer Bar har et stort udvalg af forskellige brætspil, som er til fri afbenyttelse. Ved de store træborde kan man blandt andet tage et slag Ludo, Risk eller Matador, som kan gøre enhver aften sjovere. Er man blot til en hyggelig snak med en god øl, så er stolene ved vinduerne en perfekt plads til dette, og ellers kan man bare sidde og betragte Aalborgs liv, der passerer forbi på gaden lige udenfor.

Læs mere om Basement Beer Bar i Aalborg...