©  Foto:

Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center er centralt placeret i Aalborgs smukke og idylliske bypark, Kildeparken, kun få minutters gang fra byens centrum og mange af byens hoteller

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre, som årligt afholder mere end 1000 events med over en halv million besøgende - bl.a. til kongresser, konferencer, messer, udstillinger, musik- og teateroplevelser. 

I AKKC finder du et bredt udvalg af flotte og lyse lokaler, der varierer i størrelse og som er udsmykket med hver deres særpræg og stemning. Dette gør, AKKC til et oplagt sted at afholde din konferences sociale arrangementer som eksempelvis reception, konferencemiddag, en uformel komsammen mv. AKKCs professionelle personale er yderst serviceminded og vil sikre dig et vellykket arrangement.

I forlængelse af AKKC ligger Restaurant AKKC by MEST, som vil forkæle dig med kulinariske oplevelser på højt niveau, når du afholder reception eller konferencemiddag i AKKC.

AKKC – Danmarks første verdensmålscertificerede eventsted

Aalborg Kongres & Kultur Center er Danmarks første, og endnu eneste, eventsted, der både er certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events og DNV GL’s verdensmålscertificering. Det betyder, at din reception eller middag i AKKC bliver afviklet på en ansvarlig måde - AKKC har bl.a. fokus på minimering af madspild, affaldssortering og genbrug, ligesom de arbejder på at mindske forbruget af vand, varme og el med henblik på at reducere AKKCs klimaaftryk. Dertil benyttes der i AKKC vindmøllestrøm, fordi de er bevidste om, at deres forbrug af ressourcer påvirker både det lokale og det globale klima.

Reception blandt De Syngende Træer

I hjørnet af Kildeparken står et stort kunstværk med otte høje rustrøde søjler, som markerer indgangen til parken med de unikke "Syngende Træer". Parken, opfundet af AKKC, blev etableret som en Kunstnerpark og det første træ blev plantet i 1987 af Sir Cliff Richard - i dag består parken af mere end 90 træer, der er plantet af internationale, prominente stjerne, der har givet show i centret. 

I 2012 blev der sat musik til træerne og De Syngende Træer blev en realitet. Onsdag den 6. juni 2012 blev området indviet og Sir Cliff Richard var tilbage i byen for at klippe snoren til det musikalske park-område, der hurtigt blev ’berømt’ i Aalborg. Ved hvert træ er der en stander, som gæster kan aktivere ved tryk på en knap og høre Sir Cliff Richard, Sting, Stevie Wonder, Beyoncé, Take That, Prince, Elton John, Maroon 5, Mariah Carey, Bryan Adams, ZZ Top, Jason Derulo og mange flere. 

Hvis det danske vejr tillader det, vil en reception blandt De Syngende Træer være et oplagt valg - her er rig mulighed for at netværke, mens I bevæger jer rundt mellem træerne og udforsker musikken.

Kapacitet: op til 3000 personer