Enjoy Nordjylland

Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible konferencecentre, der med sine mange lokaler kan tilpasses, så det passer lige præcis til din konference. Og så er det Danmarks eneste ISO 20121-certificerede bæredygtige eventsted, så ønsker du at afholde en konference i rammer, hvor miljø og mennesker er i fokus, er Aalborg Kongres & Kultur Center det helt rette sted.

 

 
910241422003000000 1 km7 km

Konference- og mødefaciliteter

Aalborg Kongres & Kultur Center tilbyder topmoderne, flotte og lyse konference- og mødefaciliteter med alt i AV- og IT-udstyr. Med et bredt udvalg af konference- og mødelokaler, som alle kan indrettes efter dine ønsker og behov, kan du med garanti finde de rigtige rammer for din konference her.

Restaurant

Når du afholder en konference eller et møde i Aalborg Kongres & Kultur Center, kan du nyde kulinariske oplevelser i den historiske Restaurant Papegøjehavens charmerende omgivelser med udsigt over Kildeparken.

Andre muligheder i Aalborg Kongres & Kultur Center

Ud over konference- og mødefaciliteter tilbyder Aalborg Kongres & Kultur Center f.eks. en engelsk pub med bl.a. dart og keglebaner, som kan bruges som et afbræk i konferencedagen eller til en hyggelig og uformel aften, hvor du kan netværke med de øvrige deltagere.

Hotel Scandic Aalborg City

Fra Aalborg Kongres & Kultur Center er der direkte adgang til Hotel Scandic Aalborg City, som har 168 værelser. Det betyder, at du har mulighed for at gå direkte fra hotellet til kongrescenteret og tilbage igen, uden at skulle bekymre dig for det danske vejr.

De syngende træer

Fra Aalborg Kongres & Kultur Center er der direkte udgang til Kildeparken, hvor du blandt andet kan opleve Kunstnerparken med ”De Syngende Træer”. Her har verdenskendte kunstnere plantet et træ i forbindelse med deres optræden i AKKC og hvert enkelt træ er ledsaget af kunstnerens musik, som strømmer ud, når standeren under træet aktiveres. Få et godt afbræk i dagens program med en gåtur i den skønne park, hvor du kan lytte til træerne, nyde musikken og den friske luft.