Aalborg International Guitar Festival & Competition (Udsat)

Aalborg Internationale Guitarfestival er den største af sin slags i Nordjylland. Her kan du nyde både klassisk og moderne musik samt jazz og blues – festivalen præsenterer således noget for enhver smag.

På grund af Covid19 og de restriktioner som regeringen har sat har arrangørerne af Aalborg International Guitar Festival valgt at rykke datoen til d. 7 - 14 marts 2021. 

Når Aalborg internationale Guitar Festival & Competition til marts 2021 vender tilbage, vil det være den 24. af slagsen. Her kan du se frem til at høre lækker, sprød og stilfuld guitarmusik gennem 7 dage med både danske og internationale musikere. Foruden masser af koncerter byder festivalen også på konkurrencer, masterclasses, workshops og udstillinger. 

Festivalen er for både professionelle, undervisere og nybegyndere, og har målet at være en inspirationskilde for alle med interesse for guitaren og dens kunnen - rytmisk såvel som klassisk. Her får du mulighed for at udveksle erfaringer samt møde nye mennesker, der har samme passion for det alsidige instrument. Koncerterne afvikles flere forskellige steder i Aalborg.

Program for festivalen

 

Læs mere om Aalborg internationale Guitar Festival & Competition i Aalborg...