Efterår på stranden

Vores anbefalinger til aktiviteter i efteråret i Nordjylland

Foto: Nicolas Cho Meier

Efteråret inviterer til naturoplevelser, gys og fornøjelser for både store og små. I Nordjylland er der aktiviteter for alle. 

Høstfest i Fårup Sommerland

Foto:Fårup Sommerland

Mærk magien i Fårup Sommerland

Når mørket sænker sig over Fårup Sommerland, tændes tusindvis af funklende lamper, der åbner op for sanserne og byder årstidens magiske skiften velkommen. Tag familien med og mærk efterårsstemningen, når der inviteres til Høstfest og Lysfald med aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. 

Læs mere om Fårup Sommerland her

Lille Vildmose

Foto:Nicolas Cho Meier

Besøg elgene i Lille Vildmose 

Lille Vildmosecentret byder dig velkommen til alverdens skønne oplevelser her i efteråret. På programmet finder du alt fra guidede ture til læring om vandets kraft og som altid er der er mulighed for at udforske mosen og måske spotte en elg, et vildsvin eller en ørn. 

Læs mere om Lille Vildmosecentret her

Læsø Tangtage

Foto:Kjetil Løite

Oplev Tanghusenes dag på Læsø

I efteråret og særligt i uge 42, er der mange oplevelser for børn og barnlige sjæle på Læsø. Søndag d. 15. oktober kan du opleve Tanghusenes dag, hvor flere af Læsøs tanghus-ejere åbner dørene og viser rundt og fortæller om deres huse.

Læs mere om efterårsferie på Læsø her

Det Grå Fyr

Foto:Csaba Labancz

Oplev sand som du aldrig har gjort det før

Besøg Det Grå Fyr i Skagen som danner rammen om udstillingen ”SAND” . I udstillingen fortolkes naturen og viser overraskende og anderledes vinkler på sand. For den rigtige natur og bunker af sand kan du se lige udenfor.

Læs mere om Det Grå Fyr her

Aalborg Utzon Center

Foto:Nicolas Cho Meier

Gå på opdagelse i arkitekturens verden på Utzon Center

Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, hvor arkitektur, design, kunst samt formidling går op i en højere enhed. Hver weekend i oktober kan du tage børnene med til kreativ workshop med Lego, Minecraft og virtual reality. 

Læs mere om Utzon Center her

Salling Rooftop

Foto:Nicolas Cho Meier

Gå på opdagelse i Aalborg med en digital guide på mobilen

Med en digital guide til byvandringer på din telefon kan du gå på opdagelse i Aalborgs mange gader.
De digitale byvandringer guider dig gennem det historiske Aalborg, viser byens mere end 65 unikke gavlmalerier og underholder børnene med leg, spænding og en smule gys. 

Læs mere om digitale byvandringer her

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Foto:Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Tag en pause fra hverdagen på Hotel Viking 

Genfind den indre ro med et eksklusivt wellness ophold på Hotel Viking i Sæby, der inkluderer behandlinger, første klasses gastronomi og afstresning. Hotellets unikke faciliteter, den hyggelige atmosfære og perfekte beliggenhed nær skov og strand er et perfekt udgangspunkt for et vellykket ophold. 

Læse mere om Hotel Viking her

Kunsten i Aalborg

Foto:Mathies Jespersen

Kunsten inviterer til et kreativ efterår 

I efterårsferien kan du tage børn og kreative sjæle med på Kunsten i Aalborg. Gå på emoji-jagt rundt på museet eller opdag spændende kunstværker med en kunstkuffert. Kun fantasien sætter grænser på Kunsten – Museum of Modern Art i Aalborg

Læs mere om Kunsten her

Læsø Kur

Foto:Kjetil Løite

Nyd hinanden med et kurophold på Læsø

Læsø byder på rolige omgivelser, hvor der er plads til at tage en dyb indånding, koble fra og glemme hverdagens travlhed. Det kan være på en tur langs Læsøs kystrækning eller en dag med forkælelse i kurbadet. 

Læs mere om Læsø Kur her